Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u gradu kocke

2CELLOS tulumarili s Quincy Jonesom na rođendanu Eltonom Johnom

2CELLOS
Foto: Privatni album
1/4
31.03.2014.
u 14:30

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser protekli su vikend proveli u Las Vegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser protekli su vikend proveli u Las Vegasu povodom rođendanske zabave Eltona Johna. Ondje su imali priliku družiti se s legendarnim producentom, Quincyjem Jonesom.

Naš popularni violončelistički dvojac je na rođendanu mnogobrojnim uzvanicima odsvirao Smooth Criminal što je oduševilo slavnog producenta, među ostalim poznatog  i po suradnji s Jacksonom.

- Zapravo kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (Thriller i Bad). To uključuje i pjesmu “Smooth Criminal” koja nas je proslavila – poručuju Luka i Stjepan, dobitnici Večernjakove ruže za glazbenika godine.

Među okupljenim poznatim osobama, bio je i frontman The Killersa, Brandon Flowers koji se također upoznao s 2CELLOS.

Luka i Stjepan su prošloga tjedna nakon uspješne solo turneje u Japanu kratko odmorili kod kuće no nakon samo par dana su bili na putu za Ameriku kako bi bili dio rođendanske proslave Eltona Johna s kojim su proputovali gotovo cijeli svijet.

>>Večernjakova ruža bit će kod Stjepana jer on voli cvijeće više od Luke

Komentara 1

VE
verica2
10:50 02.04.2014.

"Tulumarili s Quincy Jonesom na rođendanu Eltonom Johnom". Čovjek ne zna bi li bio ponosniji na novinara i ovako krasno sročeni naslov ili na "naše dečke" koji su tako daleko dogurali da tulumare s Eltonom Johnom. Milina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije