24 sata Dubrovnika
Neopisive gužve, visoke cijene i neizdrživa vrućina najčešći su opisi Dubrovnika. No, jeste li sigurni da je to prava slika? Treba li vjerovati baš svemu što pročitate u novinama ili pogledate na TV-u?
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pantarul ? Pantarul ??? Znam da je izbor restorana stvar ukusa, ali Pantarul ? Moj ukus za restorane koliko god bez veze bio sigurno ne uključuje restoran koji ima menu na papiru koji ujedno služi umjesto stolnjaka. Cijene pretjerane i za Dubrovnik. Pantarul treba lijepo zaobići, a u blizini ima nebrojeno restorana i pizzeria koje nude bolju, kvalitetniju i povoljniju hranu. Ako vam se jede uz dobru uslugu i svježu kvalitetnu hranu posjetite restoran Lapad, Pizzeriu Mama Mia, restoran Buono. Ako ste gladni na putu od Starog Grada već na Iva Vojnovića imate odličan restoran Magellan, a dalje u Lapadu još desetke restorana cijenom, uslugom i kvalitetom (po mom ukusu) boljih od Pantarula. Ako ste pak osoba za pojest nešto kvalitetno s nogu (a ima i za sjest) tu svakako preporučam Pizzeria - Fast Food Tutto Bene, ali ja ću reći da mi je ipak najbolji u jutro jer je kava + kroasan + cijeđena narančada 25 kn. I to nije sve. Prošetajte Uvalom Lapad i nastavite Šetalištem Nika i Meda Pucića u zoru ili predvečerje (zbog ljepote prizora), izađite na Babin Kuk kada prođete kraj hotela Neptun i potražite fenomenalan restoran Komin ili samo jednu šetnju kroz park dalje do Pivnice Dubrava. Nećete požaliti. - napominjem, nije mi cilj oblatiti restoran Pantarul, nego dajem mišljenje isključivo vezano za moj osobni ukus i iskustvo.