Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. srpnja

20 godina karijere Petar Grašo obilježit će i koncertom u pulskoj Areni

petar grašo
Foto: Screenshot
1/9
05.06.2016.
u 09:45

- Jedna od većih želja mi je bio nastup u pulskoj areni i evo želja će mi se ispunit. Znam tko je sve imao koncert u pulskoj areni i samim tim moja je obveza da održim koncert na najvišoj mogućoj razini.

Petar Grašo nastupit će u pulskoj Areni 27 srpnja 2016. i koncert je svojevrsna kruna 20- godišnje karijere uspješnog splitskog glazbenika.

Najizvođeniji hrvatski glazbenik posljednja dva desetljeća ispunit će tako i svoju, ali i želju svojih obožavatelja da nastupi u jednoj od najljepših arena u svijetu.

Hitovima Uvik isti, Moje zlato i Srce za vodiča zaludio je publiku u regiji, a da je najtraženiji izvođač u regiji potvrđuju rasprodani koncerti u Zagrebu, Splitu i Ljubljani. Nastup za Valentinovo pred više od 12.000 posjetitelja u Splitu potvrdio je da je Grašin koncert istinski spektakl kojim je proslavio 20 godina uspješne karijere. Sad se taj spektakl seli u Pulu, a treba dodati da će mu se na pozornici u Puli pridružiti i Tonči Huljić sa svojm bendom Madre Badessa, te izvesti niz svojih hitova.

- Jedna od većih želja mi je bio nastup u pulskoj areni i evo želja će mi se ispunit. Znam tko je sve imao koncert u pulskoj areni i samim tim moja je obveza da održim koncert na najvišoj mogućoj razini. Želim da koncert u Areni Pula bude nezaboravan i za mene i za moju publiku. Vidimo se 27. Srpnja u pulskoj Areni -– najavio je svoj koncert u Puli Petar Grašo.

>>Petar Grašo u Sloveniji proslavio 20 godina karijere. Podršku mu pružili Danijela, Severina i Huljić

Komentara 3

HH
helgin@hogar
13:56 05.06.2016.

20 godina karijere, a koliko ga nije bilo nigdje prije one ostat cu uvik isti.. 10godina?

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:51 05.06.2016.

Jedno naj običnije domaće seosko zampovsko laprdalo se umislilo samom sebi važnom personom da obilježi tzv 20 godina karijere a da niko živ nezna kakve karijere, jedino možda ono kad je tuđu ženu već dugi niz godina, al o tome ćemo drugom prilikom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije