Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljeni zajedno

18 godina razlike! Mladen Burnać ljubi zgodnu kći poznatog glumca

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
21.10.2018.
u 10:30

Mladen Burnać pronašao je sreću u ljubavi s 30-godišnjom Iskrom Brajović.

Pjevač Mladen Buranć ponovno ljubi. Njegovo srce zarobila je 30-godišnja Iskra Brajović, inače kći poznatog glumca Vojislava Brajovića Voje, pišu 24 sata. Između njih je 18 godina razlike, no čini se da su godine u njihovom slučaju samo broj.

Par se upoznao prije nekoliko mjeseci u Beogradu, a svoju vezu potvrdili su ovog vikenda u Zagrebu gdje su ruku pod ruku prošetali centrom grada. Boravak u Zagrebu iskoristili su i za odlazak na koncert poznatog violinista Davida Garetta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iskra Brajovic (@iskra.brajovic) on

O svojoj vezi za sada ne žele govoriti javno, no izvori bliski paru potvrdili su da su da Mladena i Iskru veže puno više od prijateljstva. Oboje iza sebe imaju propali brak. Beograđanka se nedavno razvela od arhitekta Siniše Babića, s kojim ima i dvogodišnju kćer Ines, kojoj je ime dala po Arsenovoj pjesmi, dok Burnać ima odraslog sina Antonia.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda.

 

 

Ključne riječi

Komentara 32

AN
AnteKino
12:00 21.10.2018.

tko je burnac neki iz bg sta ovo citam zalosna mi mati .

CH
che99
12:41 21.10.2018.

vidi ga samo na slici, pa tko bi mu odolio, bbuaahahahahahahah

DU
Deleted user
13:10 21.10.2018.

Impresionira me velicina njenih ulaznih vrata (usta). Eh, kada bih imao toliku garazu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije