Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

14. producent svijeta Tom Staar ovog vikenda u Zagrebu

Tom Staar
Foto: Promo
1/4
25.05.2018.
u 08:00

Njegova glazba vrlo brzo je postala prepoznata diljem svijeta, a sofisticiran pristup doveo ga je do samog vrha glazbenih tablica.

Na radost brojnih hrvatskih obožavatelja ovog petka, 15. svibnja u zagrebački klub Opera stiže jedan od najpoznatijih svjetskih producenata i DJ – a Tom Staar. Četrnaesti najbolji svjetski producent poznat je po brojnim uspješnim hitovima poput “The Nighttrain“, “Sunshine“, “Totem” i “Jerricho“ te je veliki ljubitelj vrhunske house glazbe koja nas u njegovoj izvedbi ovogo vikenda očekuje u samom srcu Zagreba.

Njegova glazba vrlo brzo je postala prepoznata diljem svijeta, a sofisticiran pristup doveo ga je do samog vrha glazbenih tablica. Novu eru za mladog glazbenika obilježila je 2016. godina kad je udružio snage sa partnerom Kryder-om te predstavio svoju novu oznaku „Cartel“ u megapopularnom svjetskom klubu „Heart“ u Miamiu.

Foto: Promo

Tom Staar gost je najpoznatijih svjetskih festivala kao što su Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland Global Gathering i Sunrise Festival, a za njegove ture po SAD-u, Europi, Australiji i Aziji traži se karta više.

Ulaznice za nastup Toma Staara možete kupiti u klubu Opera.

Više informacija

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije