Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći poznate glumice

10-godišnja djevojčica na premijeri filma privlačila pozornost vrtoglavim štiklama

courtney cox
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
22.04.2015.
u 17:30

Osim visokim potpeticama, malena Coco šokirala je prisutne i jakim make-upom koji definitivno ne priliči njezinim mladim godinama

I dok svi još bruje o dekolteu Courteney Cox kojim je zasjenila premijeru svog redateljskog prvijenca "Just before I go" tek rijetki su primijetili i njezinu desetogodišnju kćer Coco.

To i ne bi bio čudno da djevojčica na premijeru filma nije stigla u visokim potpeticama i s jakom šminkom koja ne priliči njezinim godinama.

Iako je između slavne "Prijateljice" i njezine kćeri razlika točno 40 godina, to se među njima gotovo i ne primjećuje. Baš naprotiv, zbog njezina načina odijevanja čini se da malena Coco dijeli ormar sa svojom slavnom majkom koja, sudeći prema viđenom, protiv toga nema baš ništa protiv. 

Mišljenje Courteney dijeli i njezina kolegica Katie Holmes koja je svojoj mezimici Suri odmalena kupovala cipele s potpeticom. Malenu Suri još kao trogodišnjakinju bilo je gotovo nemoguće vidjeti bez štikli koje su s godinama postale njezin zaštitni znak. 

Šteti li ovakav način odijevanja odgoju i razvoju djece, suvišno je uopće komentirati. Prosudite sami!

>>Zvijezda 'Prijatelja' kakvu još niste vidjeli! Očarala zavidnim dekolteom

>>K. Holmes: Ne vidim ništa loše u tome što Suri voli nositi moje štikle

Komentara 1

SA
samoborka
19:29 22.04.2015.

Tko god se ne slaze da bi djeca trebala nositi sminku, tangice i visoke potpetice je zadrta, klerofasisticka, balkanska, satoraska, zaostala seljacina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije