Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.05.2011. u 12:00

Novi list piše da su Šeksu iskrsle privatne obveze, ali vjerojatnije je da čelnik HDZ-a nije želio riskirati salve zvižduka zbog svoga glasovitog „locirati, identificirati, uhititi i transferirati“.

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, ipak neće kao što je bilo najavljeno predvoditi izaslanstvo na obilježavanju 66. obljetnice tragičnih događaja na Bleiburgu i Križnom putu. Zamijenit će ga dr. Andrija Hebrang, a novinari su uzalud tragali za službenim objašnjenjem promjene u posljednji čas. Novi list piše da su Šeksu iskrsle privatne obveze, ali vjerojatnije je da čelnik HDZ-a nije želio riskirati salve zvižduka zbog svoga glasovitog „locirati, identificirati, uhititi i transferirati“.

Smisao za PR

Bebićevo ulje za kralja zasjenilo državni protokol

Luka Bebić, predsjednik Sabora, primio je norveškoga kralja Haralda V. i darovao mu bocu svoga maslinova ulja. Time je posve zasjenio sav protokol, a ulje za kralja postalo je vijest dana.

I trgovci griješe

Žužul prodao kuću dvjesto tisuća eura ispod cijene


Miomir Žužul, bivši ministar vanjskih poslova, prodao je svoju kuću u zagrebačkoj Kozarčevoj ulici, u susjedstvu obitelji Sanader, za sedamsto tisuća eura, odnosno pet milijuna kuna.

Dokumenata o tome domogli su se novinari 24expressa koji čak pišu da je kuća prodana ispod cijene.

Kupac, Vjekoslav Majetić, vlasnik prvoga hrvatskog električnog automobila koji proizvodi njegova Dok-ing grupa, kuću je u manje od tri mjeseca preprodao za devetsto tisuća eura, dakle dvjesto tisuća eura skuplje!

Miomira Žužula ipak ne treba žaliti zbog malo slabije trgovine. Još se može raskomotiti u dvoetažnom stanu od 275 kvadrata u Gundulićevoj, kući u Americi ili stanu u Dubrovniku. Za Žužulove trgovačke sposobnosti doista se ne treba brinuti.

Ključne riječi

Komentara 7

VI
vidimškoj
13:42 14.05.2011.

jadni šekso,dobro je dok je živ.Živ za sada može hodat di hoče ali kad više ne bude bojim se da će završit na pravoslavno groblje ili u more ka bin laden. A možda bi to i bilo najbolje jer uu njemu ima više tekučine nego krute tvari. Pa sad ne znam ko može uživat u ulju kojega je Bebić pravija. Lako je Žužulu poklonit 200 000 eura ili 5 - 6 milijuna eura kad se još grade auto-putevi po našoj HR. Gadno će bit kad stane gradnja.Jedino ga onda može spasit da hadeze i kalmeti odluče gradit most Zagreb - Mjesec ili Jupiter.

OB
-obrisani-
13:58 14.05.2011.

Nikad više HDZ-a. Uništili su i izdali Hrvatsku na čelu sa svojim Ivom i SDSS-om u samo nekoliko godina da se od toga više nikad neće oporaviti. HDZ se uskoro raspada. I samo to može spasiti Hrvatsku. Naravno, Hrvatsku ne može spasiti ni ovakav SDP. To je ista klika.

OB
-obrisani-
12:21 14.05.2011.

vjerojatno savjest proradila u UDBAškom mozgu nekadašnjeg provincijskog javnog tužitelja i kvazi odvjetnika koji krojicka po Ustavu kako ga volja ,nije lako biti UDBAš i onaj koji je veleizdajnik identificirati-locirati-uhititi-transferirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?