Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.02.2012. u 12:00

“Mi se bavimo konferencijama za novinare, a ne revolucijama” pohvalio se Hrg

Branko Hrg, novi predsjednik HSS-a, izjavio je da njegova stranka nema nikakve veze s prosvjedima seljaka, koji danima blokiraju prometnice. “Mi se bavimo konferencijama za novinare, a ne revolucijama” pohvalio se Hrg. Čim je to čula, njegova potpredsjednica Marijana Petir sazvala je konferenciju u Sisku da kaže kako je normalno da je HSS s prosvjednicima i uz prosvjednike. Sada očekujemo da presicu sazove i Damir Bajs kako bi rekao da je normalno da Hrg govori jedno, a Petir – drugo.

Trebaju li i građani 
nabaviti traktore
Zoran Milanović, predsjednik Vlade, poručuje seljacima da “mnogi građani nemaju traktore pa ne blokiraju ulice, a možda imaju razloga za takvu što”. Točnije, niti jedan građanin nema traktor.

Prgomet u kampanju kreće 
s tvorom Vjekom
Drago Prgomet, predstojnik Klinike za bolesti uha, nosa i grla te kirurgiju glave na Rebru, uvjeren je da ima velike šanse postati novi predsjednik HDZ-a. U tome bi mu trebali pomoći intervjui kojima se predstavlja javnosti kao novo lice čiste političke prošlosti. Ako mu je prošlost čista, sadašnjost mu je donekle smrdljiva jer, doznajmo iz Globusa, u obiteljskom stanu živi s dvije kornjače i – afričkim tvorom. Ime mu je Vjeko.

Komadini nije narušeno zdravlje nego rejting
Zlatko Komadina, ministar prometa, pomorstva i infrastrukture, poručio je kroz Novi list da se u ponedjeljak vraća na posao jer je s njegovim zdravljem sve u redu. Želimo vjerovati da je tako, ali je teško ne primijetiti da više nije sve u redu s njegovim političkim ugledom. Ne samo da je njegov odlazak u bolnicu popraćen zlokobnom šutnjom armije vladinih glasnogovornika koji inače tvitaju kad treba i kad ne treba, već je u medije procurila tolika količina diskvalifikacija na račun navodne nesposobnosti ministra da će mu ponovno pozliti ako to sve pročita. U samo dva dana doznali smo iz medija, a prema dobro obaviještenim izvorima da je ministar na funkciji smršavio sedam kilograma, pod stresom je i iscrpljen, da je povučen i bezvoljan, čak tri puta je podnosio ostavku i pakirao kofere za Rijeku jer mu teško pada Zagreb, sve ga pogađa, depresivan je i tužan, odbija pomoć, nedokazan je, ne želi kartati s Linićem ni piti kavu s Jovanovićem, nepovjerljiv je, neodlučan, nezainteresiran, nepripremljen i ne uspijeva pohvatati konce na poslu. Uostalom, kao da ministar prometa treba biti sposoban. Ni Kalmeta “nije znao” što se događa u resoru.

Ključne riječi

Komentara 4

OS
osica
13:53 24.02.2012.

Komadina - pakirajte kofere i u Rijeku. \"Rika je jelena - a vama su već polomili rogove \". U toj borbi ostaju, \" jaki i oni koji se prilagode takvima\" vi to niste, imate obzira, preispitujete se, opravdavate se ,e , priznate da sve neznate, nanjušili su vas a to je opasno .......

FA
Fantom47
17:57 24.02.2012.

Čini mi se da je HRG Đapić HSS-a.

FA
Fantom47
18:05 24.02.2012.

Komadini kao čovjeku želim da ozdravi, ali mislim da mu ovaj izlet u Zagreb nije trebao. Nije čak ni Liniću trebao ovaj uzlet, jer su veoma male šanse da nešto i napravi, jer je situacija drastično drugačija nego prije 10.godina, a On isto drastično popušta. Sjetim se svog oca, nikad se nije moglo njega poljubiti sve dok nije došao u ozbiljne godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?