Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.04.2012. u 12:00

Zbog ispovjedne tajne ostat će nepoznato što je sve ispričao u svojim ispovjedima bivši premijer Sanader kao i kakvu mu je pokoru “odrezao” župnik Slaven Milanović Litre

Ivo Sanader, bivši premijer, povjerio je sve svoje grijehe jednoj osobi, otkriva 24express. Riječ je o fra Slavenu Milanoviću, župniku u Crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu koji je za taj tjednik potvrdio da je Sanaderov ispovjednik te da je bivši premijer aktivni vjernik što uključuje odlaske na misu, ispovjedi i pričešćivanje. Zbog ispovjedne tajne ostat će nepoznato što je sve ispričao u svojim ispovjedima bivši premijer Sanader kao i kakvu mu je pokoru “odrezao” župnik Slaven Milanović Litre.

Možemo odahnuti

Nova Mesićeva funkcija - čuvar državne stabilnosti

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, kaže da “zbog stabilnosti države” neće objaviti tko je “dogovorio medijske manipulacije” oko afere Patria. Dobro je, sada smo dobili i - čuvara državne stabilnosti.

Na rubu znanosti

Liječnik daje gradski novac za terapiju duše

Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda, pokazuje neobičnu sklonost alternativnim načinima liječenja sudeći po raspodjeli gradskih novaca. Brodski Centar za hagioterapiju dobio je tri puta više sredstava od udruge dijabetičara i oboljelih od leukemije. Hagioterapija je “terapija čovjekove duhovne duše”, odnosno ne baš znanstvena metoda liječenja pa je čudno da je podržava gradonačelnik koji je i liječnik - doktor medicine.


Početak divnog prijateljstva

Novi ministar s premijerom uživa 
na mentalnoj razini

Siniša Hajdaš Dončić, zagorski župan i budući ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, ima vrlo živopisnu biografiju u kojoj ima svega pomalo, od članstva u HDZ-u i tetoviranja do pušenja trave i treniranja kung fua. Kao župan, Hajdaš Dončić zabranio je nošenje minica i puštanje brade, a u tom zabavnom štivu ne spominju se jedino pomorstvo, promet i infrastruktura, što ionako u Milanovićevom kadroviranju nije presudno. “Uživam s Milanovićem popiti čašu vina i pojesti nešto, a našli smo se i na mentalnoj razini” - kaže o svom šefu budući ministar Siniša Hajdaš Dončić. Početak je to jednog divnog prijateljstva.

Komentara 6

TO
tom
18:52 06.04.2012.

ispovjedio mu šifre tajnih računa!

OB
-obrisani-
14:01 06.04.2012.

Vojnik pokreta za nJU, mora biti uvik spreman na prijetvornosti raznih vrsta - na glumu domoljublja, pobožnosti, rvactva, kad zatriba i \"juru i bobana\" pivat - šoto voče - ispod, a može i iznad glasa - sve za svoju nJU nJU otaDŽbiNUnu....

KA
Kakma
18:37 06.04.2012.

On je samo to radio kao svi \" Domoljubi\" ove domovine,najprije u crkvu moliti se za grijehe a onda odmah u pljacku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?