Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.10.2011. u 12:00

Ivo Sanader na saslušanju pred USKOK-om tvrdio je kako je dobar dio imovine zaradio u Austriji gdje je prije 1990. preprodavao fotografije golih djevojaka, vestern-romane i ljubiće

Ivo Sanader, objašnjavajući podrijetlo svog imetka, procijenjenog na 25 milijuna kuna, na saslušanju pred USKOK-om tvrdio je kako je dobar dio imovine zaradio u Austriji gdje je prije 1990. preprodavao fotografije golih djevojaka, vestern-romane i ljubiće. Sanader kaže da mu je u toj austrijskoj epizodi znatno pomogao punac svojim idejama i poznanstvima pa je na njegov račun položio milijun eura. Kakva je poznanstva Sanaderov punac, radnik iz brodogradilišta, imao u Austriji, ostalo je nedorečeno.

Efektna polucija

Spreman gaziti sve redom, protivnike i principe

Igor Štimac, ambiciozan čovjek, izjavljuje kako je uvjeren da može “polučiti efekt plasmana na Europsko prvenstvo”. Zasad od “polučenih efekata” vidimo samo efektno gaženje vlastitih principa.

Ministar optimizma

Sve je pod kontrolom uz minus od milijardu kuna

Đuro Popijač, ministar gospodarstva, opušteno je izjavio kako najava odlaska američkog CMC iz Željezare Sisak neće ugroziti ni željezaru ni radna mjesta 1100 zaposlenih. Ministar nepopravljivog optimizma najavio je i razgovore s upravom CMC-a, čiji je lanjski preneseni gubitak veći od milijardu kuna, ali teško da će im čarobnim štapićem preokrenuti poslovanje. Lakše ih je uvjeriti da sa zatvaranjem željezare pričekaju prosinac.

Poruke iz gliba

Bandić uzima godišnji odmor 
da može zaorati probleme

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, najavio je na Bundeku izlazak na parlamentarne izbore s nezavisnom listom Stijena. O suradnicima i programu nije rekao ništa, ali je sa svoje stijene Bandić poručio da “neće izbacivati parole”, nego će “stati u glib”, “zasukati rukave” i “zaorati građanske probleme”. Da bi se potpuno mogao posvetiti najavljenim poljoprivrednim radovima, Bandić planira uzeti godišnji odmor koji, kaže, “nije uzimao 11 godina”. Zvuči dobro, ali ne i posve istinito, jer je istu priču prodao i uoči predsjedničkih izbora. Nije, dakle, Bandić 11 godina bez godišnjeg, nego tek – dvije.

Komentara 6

DO
doktorica
16:21 11.10.2011.

e da bar mi drugi imamo takovog zeta koji bi ulagao u nas.....

OB
-obrisani-
22:17 11.10.2011.

Milijun eura? Sto ti je slavenska dusa! Kako ga Mirjana ne bi voljela?! A koliko je stavio Bruni na racun? Da se dijete ne muci u bijelom svijetu...

TO
Toni50
23:41 11.10.2011.

Sanader nagradio punca s milijun eura za poznanstva, gdje je problem bilo je bolesnika koji su se hvalili da su Sanaderu dali 30 miliona kofer pun love da nije brojio niti podpisao ... Znači ovako samo za milju lagati nijee problem kad drugima nije ni za 30 ! Uostalom svi su krali samo da bi Ivi dali zašto nebi i on bio darežljiv kao ostali Hrvati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?