Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.05.2011. u 12:00

Sanader bi, prema vrsti kriminala, mogao kaznu odslužiti u kaznionici u Lipovici – Popovači, koja je poluotvorenog tipa

Ivo Sanader, bivši premijer, teško će izbjeći dulji boravak u ustanovama zatvorenog tipa pa su stručnjaci za zatvorski sustav počeli debatirati gdje bi se mogao skrasiti.

Sanader bi, prema vrsti kriminala, mogao kaznu odslužiti u kaznionici u Lipovici – Popovači, koja je poluotvorenog tipa. Tamo će moći, navodi se u Slobodnoj, kopati u vrtu, raditi u tvornici radijatora, ali i igrati šah te čitati tri dnevna lista. Sanader se u Lipovci može čak baviti i novinarstvom. U zatvorskom listu “Zloćko”.

Dobar tek


Premijerka otvorila 
već otvorenu menzu

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade RH, ne propušta priliku otvoriti neki objekt u zemlji, čak ni ako je već otvoren. Upravo je “otvorila” menzu u riječkom kampusu, koja je otvorena prije mjesec dana.

Ima važnijeg posla

Počasni konzul Norveške preskočio dolazak kralja

Tonči Peović, počasni konzul Norveške u Hrvatskoj, nije baš pokazao prevelik respekt prema norveškom kraljevskom paru, koji samo dva puta godišnje napušta zemlju. Peović, inače direktor Zračne luke Zagreb, ne samo što nije dočekao norvešku kraljevsku obitelj već, prema pisanju tportala, nije prisustvovao ni otvaranju ponuda za gradnju novog putničkog terminala vrijednog 192 milijuna eura. Ima čovjek nekog neodgodivog posla.

Prazna obećanja

Izgubljena cijela generacija sinjskih alkara

Darka Milinovića, potpredsjednika Vlade i ministra zdravstva, u Sinju su počeli prozivati da potiho ukida Sinjsku alku. Točno na godišnjicu zatvaranja rađaonice i ususret godišnjici obećanja da će se alkari opet rađati u Sinju, ginekolozi i primalje pozvali su novinare pred zatvorena vrata rodilišta. Ginekolog dr. Ivan Nasić upozorio je da je izgubljena cijela godina, a da se nije pristupilo obećanoj adaptaciji prostora i rješavanju kadrovskih pitanja. Ne trebaju se Sinjani brinuti, ipak je ovo izborna godina pa je samo pitanje vremena kada će nasmiješeno društvo iz Banskih dvora pohrliti u Sinj s novim obećanjima.

Komentara 8

OB
-obrisani-
14:21 13.05.2011.

Što se Sanadera tiče, da se ipak pričeka na pravomoćnu presudu? Ipak treba puno toga dokazati, a USKOK za svaki slučaj stalno lansira ponešto u medije, iako su istrage super tajne, pa ni odvjetnici nemaju pravo uvida u spis, kako bi sebi stvorili povoljnu situaciju javnog mijenja u slučaju nedostatnih dokaza, što ne bi bilo prvi put, a izgleda ni zadnji. Bajić je ne tako davno zatražio istragu u vezi \"curenja podataka\" iz USKOK-a ... i gdje su rezultati ?

Avatar puky
puky
13:48 13.05.2011.

... mogao bi i čačić ... strava ...

PG
praseca gripa
22:05 13.05.2011.

Na sve ovo sto napise ovaj gospodin Jurkovic,Zagorci bi rekli:\"Kajgod!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?