Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.09.2010. u 12:00

Županija, općina i HEP prebacuju odgovornost jedni na druge.

Davor Karninčić previše je ozbiljno shvatio pozive da se investira u proizvodnju. Umjesto da kupi jahtu, splitski poduzetnik uložio je dvanaest milijuna kuna da sagradi pogon u gospodarskoj zoni Prisike kraj Muća. Sada već treba vraćati kredit, ali još nije pokrenuo proizvodnju jer u gospodarskoj zoni koja “radi” već tri godine još uvijek nema - ni struje ni vode! Županija, općina i HEP prebacuju odgovornost jedni na druge, a Karninčiću je slaba utjeha što je dospio u medije iako nije kupio jahtu.

Svi smo investirali u uspjeh Petre Sanader
Neven Jurica, bivši ambasador pri UN-u, kupio je avionsku kartu Petri Sanader za let New York – Zagreb u iznosu od deset tisuća kuna. Jurica je kartu možda kupio, ali su je platili svi porezni obveznici.

More problema zamijenio 
“Morem ljubavi”
Zoran Popovac, predsjednik Uprave HŽ holdinga, toliko je omiljen među suradnicima da ga oni nikada ne uznemiravaju u terminu od 12.30 do 13.20 sati. Zaposlenici uprave Hrvatskih željeznica potvrdili su za Nacional da u tom terminu Popovac vrijeme provodi sam, zatvoren u svom prostranom uredu, i gleda meksičku sapunicu “More ljubavi”. Tako šef Hrvatskih željeznica umjesto da rješava more problema, brine o jadima Manuela i Estrelle.

Oprostite Šundovu jer ne zna što radi
Jure Šundov, Kerumov dogradonačelnik Splita, aktivno se “uključio” u performans studenata Umjetničke akademije “Političari ne vide i ne čuju” tako što im je na platou pred Banovinom strgao poveze s očiju i razbio kameru ispitujući je li ih poslao HDZ ili SDP. Dan poslije incidenta pojasnio je kako im je poveze skinuo s glave “kako bi im vidio oči”, pravdajući se kako je on “čovjek od krvi i mesa”. Divljački napad na studente pravda time da “nije uopće znao o čemu se radi”. Splićani nakon toga imaju razlog da budu u stalnom strahu, jer čim dogradonačelnik primijeti grupu građana za koju ne zna što radi, mogao bi je napasti.

Komentara 3

ZS
zsilovi7
17:39 22.09.2010.

budala,uzmi mašklin

AM
amato
11:46 23.09.2010.

On je gradio i kao nije znao da nema struje i vode. Dajte najte. Taj Karninčić je stari igrač, nekadašnji direktor tvrtke Dalmacija Dugi Rat i jako je malo vjerojatno da njega netko ili nešto zahebe. Treba samo pričekati.

GA
Gasti
15:15 24.09.2010.

Ako je to zbilja stvarnost, onda laku noc Hrvatska. Gospodarske zone, vec imenom moraju garantirati kompletnu opskrbu sa svim izvorima energije prije nego se puste u \"POGON\". Kada ce kod nas strucnjaci zamjeniti \"pogodne\" na kljucnim pozicijama? Polticari kao daa namjerno tjeraju mlade SKOLOVANE ljude da napuste Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?