Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITISH AIRWAYS DARUJE SVOJE NAJMLAĐE PUTNIKE

S medvjedićem Paddingtonom na putovanje po svijetu

03.02.2009.
u 15:33

Britanska zrakoplovna kompanija British Airways, za svoje najmlađe putnike od 16. veljače pa nadalje priprema iznenađenje. Zasigurno ste čuli za prepoznatljivu britansku plišanu igračku - medvjedića Paddingtona, kojeg će Airways darovati djeci na Heathrowu prilikom polaska na putovanje. Djeca koja su do sada putovala iz zračne luke Gatwick već su imala prilike putovati s ovim legendranim medom ili su mu nosila kovčežić i prtljagu.

Nove igračke i zabavni materijali koje djeca dobivaju na letovima British Airwaysa nazvani su 'SkyFlyer Packs', te su dizajnirani tako da podsjećaju na poznatu prtljagu medvjedića Paddingtona. Iako ovi paketi za zabavu, namijenjeni djeci, ne sadrže Paddingtonov omiljeni sendvič s marmeladom, djeca će se na putovanju moći zabavljati bojankama, naljepnicama, pastelama, raznobojnim olovkama, dječjim magazinima, lutkama za prste, igraćim kartama i mnogim drugim zabavnim sitnicama.

Kako doznajemo kompleti 'SkyFlyer' postoje u nekoliko inačica, ovisno o godištu djeteta. Tako će se za djecu od 3 do 6 godina naći jedan paket, dok će djeca od 6 do 12 godina dobiti drugačiji paket. Osim toga, paketi se razlikuju i na na odlaznim i dolaznim letovima prema Londonu kako bi djeca svaki put dobila nešto drugo za zabavu tijekom leta. Samu ambalažu pomogla su također dizajnirati djeca pa će tako stariji mali putnici dobiti pernicu, malenu verziju školske torbe i slično.

Komplete 'SkyFlyer' djeca će dobiti neovisno o tome u kojem putnom razredu lete, na svim letovima koji polijeću iz londonskih zračnih luka Gatwick i Heathrow. To se, naravno, odnosi i na putnike iz Hrvatske koji koriste neku od ovih zračnih luka kao mjesto transfera prema prekooceanskim destinacijama.

(P.S)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?