Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL IZVEDBENE UMETNOSTI

S grčkim 'OPA 0.2' festivalom u Atenu

03.02.2009.
u 13:47

Ako se bavite izvedbenim umjetnostima, već ovih dana možete se prijaviti na međunarodni festival izvedbenih umjetnosti "OPA 0.2" koji će se održati od 15. do 30. svibnja u Ateni. Kako svake godine ovaj festival ima različite teme kojima se umjetnici iz cijeloga svijeta bave, tako su i ove godine organizatori osmilili temu koju će umjetnici razvijati.

Ovogodišnja tema je "ponovno promišljanje/ponovno korištenje/ponovno stvaranje", što na neki način označava svojevrsnu reciklažu. Svaki umjetnik može doći s prijedlozima za izvedbe koje se temelje na nekim starim i već postojećim djelima i izvedbama, te se nakon njihova razvijanja mogu ponovno kreirati, komentirati i ozakoniti.

"OPA 0.2" odličan je festival, posebno za mlade umjetnike jer nastoji djelovati kao kreativna platforma za razvijanje suvremene izvedbene prakse. Ovaj festival prihvaća i bavi se raznim granama izvedbenih umjetnosti poput živih izvedbi, filmova, predavanja, razgovora, pa čak i diskusija. Svi zaintereisrani mogu se prijaviti do 15. veljače na adresu elektroničke pošte opa@bios.gr ili na adresu napisanu na internetskoj stranici http://www.nmartproject.net.

(P.S)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?