Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAČEN S DROGOM

Ryan O'Neal završio na prisilnoj terapiji za narkomane

11.01.2009.
u 12:44

Poznati 67-godišnjak, zapamćen po svojoj ulozi u legendarnom filmu sedamdesetih 'The Love Story', uhapšen je krajem prošle godine zajedno sa svojim sinom radi posjedovanja ilegalnih supstanci.

Da stvar bude gora, uhapšeni su tijekom rutinske kontrole policije radi prijašnjih nedjela povezanih s drogom. Tijekom pretresa stana, u sobi glumčeva 27-godišnjeg sina Redmonda nađena je veća količina narkotika, dok je u sobi glumca pronađena oprema za skladištenje i obradu droge. Radi ovog teškog prekršaja, par je naravno završio na sudu.

Ryan O'Neal priznao je krivnju te dobio tek 18 mjeseci prisilnog liječenja od ovisnosti, te mu je dana zabrana kontaktiranja bilo kojeg evidentiranog narkomana, izuzev njegova sina. Redmond O'Neal još očekuje svoju presudu, koja se očekuje idućeg mjeseca.

Nažalost, nekadašnja zvijezda 'Gradića Peytona' nije samo evidentirana kao uživatelj droge, već i kao nasilnik. Tijekom 2007.godine uhapšen je pod optužbom za napad vatrenim oružjem, dok se svađao sa svojim drugim sinom, Griffionom. Tijekom suđenja, O'Neal se branio da je pucao samo da prestraši svojeg sina koji mu je fizički prijetio.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?