Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.03.2013. u 12:00

Ruža Tomašić, saborska zastupnica i predsjednica HSP-Ante Starčević, usprkos glasnom protivljenju ulasku Hrvatske u EU, nije se nimalo protivila kandidaturi za Europarlament

Ruža Tomašić, saborska zastupnica i predsjednica HSP-Ante Starčević, usprkos glasnom protivljenju ulasku Hrvatske u EU, nije se nimalo protivila kandidaturi za Europarlament na zajedničkoj listi s HDZ-om.

Na novinarsko pitanje nije li kandidaturi presudila plaća od 7000 eura, koliko će imati ako prođe na izborima za Europarlament, Ruža Tomašić je skromno odgovorila da \"misli kako će imati puno više problema nego koristi od te plaće\". Ali očito je spremna suočiti se sa svih 7000 problema koji će se pojaviti pred njom.

Premijerov sofisticirani jezik samo za vanjsku uporabu

Zoran Milanović, hrvatski premijer, pohvalio se da \"osobno koristi engleski na sofisticiranoj razini\". Nakon cijelog niza verbalnih eskapada zaključujemo da je šteta što se i hrvatskim jezikom ne služi malo sofisticiranije.

SDP-ovac zaposlio sam sebe u nacionalnom parku

Anđelko Novosel, dužnosnik SDP-a u Rakovici, lijep je primjer osobnog snalaženja. Prema pisanju Globusa, Novosel je najprije snimio 25-minutni dokumentarac o Plitvicama \"Put vode\" i naplatio ga parku 184.000 kuna. Od prodaje svakog DVD-a pak ide mu još 168 kuna, a da bolje nadgleda taj lukrativni posao, SDP ga je odabrao za člana Upravnog vijeća NP-a Plitvička jezera. S te pozicije zaposlio je pak samog sebe – kao stručnog voditelja nacionalnog parka, piše Globus. Malo je takvih stručnjaka.

Ministar Lorencin zapravo je Jakovčićev susjed

Darko Lorencin, novi ministar turizma, nije dobio priliku objasniti novinarima svoja tri stambena kredita jer mu to nije dopustio premijer Milanović. Time je premijer napravio medvjeđu uslugu Lorencinu jer je dodatno skrenuo pažnju na imovinu ministra.

Pokazalo se da je ministar kredite podigao za raskošno opremljenu kuću s bazenom u selu Kalčini pokraj Grožnjana koju iznajmljuje turistima, i to vrlo uspješno, po cijeni od 760 do 1639 eura na tjedan, a koja je već sad rezervirana do početka studenoga. Lorencinovo \"tajno\" imanje smješteno je nedaleko od Jakovčićeva imanja Sv. Juraj pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li premijer zabraniti i pitanja o Jakovčićevim kreditima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?