Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.05.2012. u 12:00

Kada je procurila vijest da će Bilić time zaraditi 12 milijuna eura, popularni trener je poručio kako odluku da ode u klub iz Moskve nije donio isključivo radi novca.

Slaven Bilić, selektor hrvatske nogometne reprezentacije, potvrdio je na press konferenciji da nakon Eura 2012. odlazi u Moskvu gdje će trenirati nogometaše Lokomotiva. Kada je procurila vijest da će Bilić time zaraditi 12 milijuna eura, popularni trener je poručio kako odluku da ode u klub iz Moskve nije donio isključivo radi novca. “Novac je bitan, ali nije najbitniji”, filozofski će Slaven Bilić. A što je onda presudilo? Navija li od malih nogu za Lokomotiv iz Moskve? Ili mu paše ruska klima?

Josipovića nakon Porina treba poslati na Eurosong

Ivo Josipović, hrvatski predsjednik, osvojio je Porina za najbolji autorski album “Passo Sempio” u izvedbi pijanistice Katarine Krpan. Iduće godine mogao bi se prijaviti i na Eurosong.

Zadarski sudac oslobođen optužbe za spori rad

Josip Novak, sudac zadarskog Trgovačkog suda, optužen je zbog nesavjesnog, sporog rada jer je trebao osigurati ovrhu nad imovinom zadarskog poduzetnika, ali to nije učinio na vrijeme pa je ovaj rasprodao imovinu, a vjerovnici se nisu mogli naplatiti. Slučaj seže u 1998., a riješen je tek sada, piše Slobodna, i to tako što je sutkinja Iva Lovrin kolegu iz hodnika oslobodila optužbe za spori rad. Uvijek se može suditi još sporije.

Fiktivne stanovnike brisat će fiktivni policajci

Arsen Bauk, ministar uprave, želi srediti biračke popise kako ubuduće ne bi imali više birača nego stanovnika. Javnu raspravu o sređivanju popisa birača, odnosno novom zakonu o boravištu, otvorio je u Vrgorcu koji je simbol nesređenih popisa ponajviše zbog ljudi iz Hercegovine koji se fiktivno prijavljuju na nekoj vrgoračkoj adresi radi socijalnih i zdravstvenih prava. Jedan od prijedloga je da se novim zakonom policiji daju prava na brisanje iz evidencije prebivališta fiktivnih stanovnika Vrgorca. Mještani su na tribini izrazili skepsu prema toj ideji jer i neki policajci u Vrgorcu imaju – fiktivno prebivalište.

Komentara 8

FE
Felix
12:59 16.05.2012.

Kako ste Vi svi naivni pa naravno da mu nije stalo do 12 miliona eura , čovjek obožava rusku zimu , snijeg , led i Ruske babuške.

F4
F48B2
13:54 16.05.2012.

Jurkoviću, ne kaže se \"selektor\" već izbornik. Dvadeset godina niije bilo dosta da promijeniš mentalni sklop?

KR
kromiki
12:21 16.05.2012.

Nisam se do sada ni jednom \"zaletio\" pročitati taj svojevrsni \"presjek\" ovog Autora. Ovo mi izgleda ok i imam osjećaj da sam \"naletio\" na nepristranog i objektivnog Autora. Ali ..... već sam čitao takve a onda ih \"nešto popapalo\". Na žalost sve ih je više takvih ... alli za ovo bravo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?