Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Vujović: Primili smo, prema mom kriteriju, previše golova

Stipe Mandalinić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
15.02.2016.
u 08:10

Dobra vijest za Veselina Vujovića nakon Spartaka jest činjenica da je Stipe Mandalinić sve bolji i bolji.

Rukometaši PPD Zagreba rutinski su upisali nove bodove u SEHA Gazprom ligi pobijedivši na gostovanju u Subotici domaći Spartak sa 35:29 (18:13). Zanimljivo je da se utakmica igrala dan kasnije od predviđenog. Naime, subotnji termin je propao jer su se četvorica igrača Zagreba razboljela. Umjesto na parket, Ivan Stevanović, Filip Ivić, Stefan Vujić i Luka Šebetić morali su u bolnicu na preglede gdje je ustanovljeno da su se zarazili crijevnim virusom. Utakmica je prebačena za nedjelju u podne, a iz Zagreba su došli treći vratar Arian Jović te igrači Luka Mihić i Jakov Vrdoljak.

Idemo prema cilju

Dobra vijest za Veselina Vujovića nakon ovog susreta jest činjenica da je Stipe Mandalinić sve bolji i bolji. U redu, nije Spartak neko mjerilo kvalitete, ali imati šut sedam od sedam nije mala stvar. Treba pohvaliti i 19-godišnjeg vratara Ariana Jovića, sina našeg proslavljenog rukometaša Božidara, koji je imao osam obrana. Kod domaćih istaknuo se Vukašin Rakocija koji je postigao 11 pogodaka uz samo dva promašaja.

– Po mom kriteriju, primili smo možda malo previše pogodaka. Ali, moglo se to nekako i očekivati. Domaćin se borio koliko je mogao i to do posljednjih sekundi. Jer, njima nije bilo svejedno hoće li izgubiti sa sedam ili osam razlike ili sa šest. Drago mi je da idemo prema nekom našem cilju, a to je plasman na Final Four. Spartaku želim puno sreće u srpskoj ligi gdje sigurno žele osvojiti naslov, ako im se za to ukaže prilika – rekao je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

U utorak dolazi Tatran

S nova tri boda (u SEHA Gazprom ligi za pobjedu se dobivaju tri boda – nap. a.), zagrebaši su se učvrstili na trećem mjestu s istim brojem bodova kao četvrtoplasirani Meškov (33) koji ima utakmicu više. Za potvrdu plasmana na završni turnir PPD Zagrebu će trebati pobjeda nad Tatranom. Ta se utakmica igra već u utorak, u zagrebačkoj Kutiji šibica.

– Bilo je bitno da ozbiljno uđemo u utakmicu s obzirom na probleme koji su nam se dogodili u subotu. Možda rezultat govori da smo lako došli do pobjede, ali na parketu nije izgledalo baš tako lako. Sad se moramo okrenuti prema Tatranu. Ne znam hoće li se virozni igrači oporaviti do utorka, ali sigurno je da bez obzira na tu činjenicu moramo upisati tri nova boda – rekao je Luka Raković, desno krilo PPD Zagreba.

PPD Zagreb igrao je u sastavu: Jović (8 obrana), Mihić, Sabljić 2, Kontrec 4, Šprem 2, Marković 3, Raković 3, Horvat 6, J. Valčić 3, Mandalinić 7, Obranović 1, Vrdoljak, Markovski, Pavlović 3.

>> Sad je svima jasno koliko je Zagreb dobar!

Komentara 1

DH
dalibor.hren
01:20 20.02.2016.

Bolje primiti 29 golova i pobijediti nego 19 i izgubiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije