Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Veselin Vujović za Flensburg ostao i bez pivota Leona Šušnje

27.02.2015., Zagreb - Konferencija za medije RK Prvo plinarsko drustvo Zagreb. Gosti konferencije su trener rukometnog kluba Prvo plinarsko drustvo Zagreb Veselin Vujovic i rukometas Leon Susnja. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
19.11.2015.
u 07:00

Bez Luke Stepančića i Leona Šušnje, zagrebaši će imati puno teži posao u igri protiv njemačke momčadi

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, za subotnju utakmicu Lige prvaka protiv Flensburga neće moći računati na kružnog napadača Leona Šušnju (na slici). Ozljeda nožnog prsta je ozbiljnija nego što se mislilo pa će stanka potrajati dulje nego što se mislilo. U klubu računaju da bi Šušnja mogao biti spreman tek za utakmicu Lige prvaka protiv Wisle u Plocku, početkom prosinca.

Bez Luke Stepančića i Leona Šušnje, zagrebaši će imati puno teži posao u igri protiv njemačke momčadi. Flensburg je uoči gostovanja u Zagrebu u prvenstvu Njemačke pobijedio u gostima Eisenach 32:24, uz sedam pogodaka Holgera Glandorfa.

>>Gdje god da dođem ponosno kažem da sam Vukovarac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije