Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB PROTIV STRUMICE

Vujović: Favoriti smo, ali neće biti lagano kao u Zagrebu

Veselin Vujović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
11.12.2015.
u 21:35

- Respektiramo naše domaćine i znamo da utakmica u Skopju neće nimalo sličiti na onu u Zagrebu koju smo dobili s velikom razlikom. Ipak, mi jesmo favoriti u ovom meču i na nama je da dobro odradimo posao i pobijedimo i u ovom susretu - rekao je trener Veselin Vujović

Nakon poraza od Vardara pred rukometašima PPD Zagreba je utakmica protiv Maks Strumice u SEHA ligi. Susret 13. kola igra se sutra u Skoplju.

- Respektiramo naše domaćine i znamo da utakmica u Skopju neće nimalo sličiti na onu u Zagrebu koju smo dobili s velikom razlikom. Ipak, mi jesmo favoriti u ovom meču i na nama je da dobro odradimo posao i pobijedimo i u ovom susretu - rekao je trener Veselin Vujović pa dodao:

- Na put u Makedoniju poveo sam 17 zdravih igrača i bez obzira tko bude u sastavu očekujem da daju sve od sebe i da se pokažu u najboljem svijetlu. Nakon Maks Strumice preostaju nam još dva domaća dvoboja protiv Veszprema i Borca i mi ćemo dati sve od sebe da izuzetno napornu i dugu polusezonu zaključimo s maksimalnim brojem bodova.

>> PPD Zagreb teško poražen u Skoplju, Lacković predvodio Vardar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije