Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenci prošli skupinu smrti

Serdarušić: Bit će nam teško, već smo umorni

'sport....zagreb.....07.10.2009.  arena zagreb - rukomet, liga parvaka, rk zagreb croatia osiguranje - alingsas / gorazd skof photo: Marko Lukunic / VLM'
'Marko Lukunic/ VLM'
21.01.2010.
u 16:54

U "skupini smrti", kako su nazvali onu u Innsbrucku, rukometaši Slovenije prošli su u drugi krug ispred Njemačke i Švedske. Za mnoge je to veliko iznenađenje, no Zvonimir Serdarušić, izbornik Slovenije, stao je na loptu.

– Moji su igrači umorni i pitanje je koliko možemo igrati u ovom tempu. Zbog umora smo na kraju ispustili pobjedu protiv Njemačke – rekao je Noka.

Njemačka i Švedska danas će se u međusobnoj utakmici boriti za ostanak na EP-u. Obje reprezentacije obavile su smjenu generacija i čekaju povratak u europski i svjetski vrh. Posebno je zabrinjavajuće stanje u Švedskoj. Posljednju veliku medalju osvojili su 2002., kada su bili europski prvaci, a nakon toga propustili su četiri velika natjecanja (OI u Ateni i Pekingu, SP u Njemačkoj i EP u Švicarskoj).

– Budući da smo sljedeće godine domaćini Svjetskog prvenstva, bilo bi dobro zbog imidža da prođemo u drugi krug – istaknuo je Stafan Olsson, trener Švedske.

Komentara 2

Avatar vaksalainen
vaksalainen
17:51 21.01.2010.

eu janezu cestitam na slovenskom uspijehu.. dam vam i srebro, ali zlato je samo za Hrvate

DE
deželan
01:20 22.01.2010.

Hvala na čestitki in enako za vaš uspeh ! Glede zlata pa... se bomo pomerili v finalu, pa bova potem kakšno rekla !! lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije