Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE PROSLAVILA

Rukometašicu Srbije ismijavaju zbog ovog sedmerca

Francuska
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
11.12.2014.
u 12:59

Bandelier je kod 26:16 za Francusku izvodila sedmerac i s obzirom na to da je sve bilo gotovo, do kraja susreta ostalo je još nešto više od minute, htjela je biti atraktivna

Francuska je u Osijeku u skupini D Europskog prvenstva u rukometu deklasirala Srbiju sa 27:16 i potvrdila prolazak skupine, a ono što je za poražene najteže jest činjenica da su zabili samo tri pogotka u drugom poluvremenu, ali i to što njihova reprezentativka Biljana Bandelier glasi kao predmet sprdnje i same Europske rukometne federacije (EHF).

Naime, Bandelier je kod 26:16 za Francusku izvodila sedmerac i s obzirom na to da je sve bilo gotovo, do kraja susreta ostalo je još nešto više od minute, htjela je biti atraktivna. Umjesto toga se osramotila. Pokušala je izvesti lob udarac, ali vratarka Laura Glauser ju je "pročitala" i lako uhvatila loptu. Čak je i EHF na službenom kanalu postavio video uz naslov "Najgori sedmerac prvenstva?".

Upravo je taj potez najbolji pokazatelj kako je Srbija izgledala u tom susretu, koji ih je izbacio s Europskog prvenstva. Uspjelo im je to nakon dva kola, baš kao i Hrvatskoj.

>> Canjuga: Užas, sramota! Reprezentaciju vodim još u petak, a onda dajem ostavku!

Komentara 22

Avatar kravata
kravata
13:21 11.12.2014.

Koga to u hrvatskoj zanima.

FO
fora245
16:50 11.12.2014.

ma zaboli me taki za srbe i sedmerac

Avatar bok
bok
19:12 11.12.2014.

...znaimljiviji bi bio clanak o oporezivanju soli u tibetu tjejkom prve polovice 16 stoljeca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije