Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVEČANA ATMOSFERA

Rukometaši prije odlaska u Katar posjetili kardinala Bozanića i primili Božji blagoslov

Rukometaši
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/14
12.01.2015.
u 19:28

Nadajmo se da će ovaj posjet barem malo pomoći kako bi na terenu gledali još bolje predstave i da bismo napokon mogli ostvariti ono što čekamo dugih 11 godina – osvojiti zlato s velikog natjecanja!

Nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić ugostio je hrvatsku rukometnu reprezentaciju uoči odlaska u Katar na Svjetsko prvenstvo, koje otvaraju 16. siječnja u 17 sati protiv Austrije.

Prilikom posjeta im je dao Božji blagoslov i poklonio krunicu te zaželio što manje ozljeda i što bolji uspjeh. Igrači i kompletni stručni stožer zahvalio se na blagoslovu i lijepim željama te obećao da će dati sve od sebe i usrećiti hrvatski narod.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nadajmo se da će ovaj posjet barem malo pomoći kako bismo na terenu gledali još bolje predstave i da bismo napokon mogli ostvariti ono što čekamo dugih 11 godina – osvojiti zlato na velikom natjecanju!

>> Donosimo vam raspored odigravanja utakmica rukometne reprezentacije

Komentara 3

WC
wCROw
21:02 12.01.2015.

Opet smo Hrvatska. Sretno

IS
Istrijan40
15:01 19.01.2015.

"Bolesni službom božjom"! Pa ko da je to Vatikanska momčad. Kakva sprdnja! I k tome idu u Katar! To nema veze sa Vjerom, to je čista provokacija! A tko to stoji iza reprezentacije?

RE
rehala
20:50 12.01.2015.

Pa kaj je z ovima totalno su poludjeli. Dao Bog da ne prodjemo skupinu pa pnda nek idu kod POPADIJE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije