Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZAGREB:

Ulaznica za utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a više nema!

PPD Zagreb
Petar Glebov/PIXSELL
08.02.2016.
u 19:00

'Ovim putem vas obavještavamo kako više nema ulaznica za utakmicu 11. kola EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i PSG-a.'

Rukometna euforija vlada Zagrebom i zato ne čudi što su iz PPD Zagreb poručili da ulaznica za utakmicu 11. kola EHF Lige prvaka s Paris Saint Germainom više nema.

- Ovim putem vas obavještavamo kako više nema ulaznica za utakmicu 11. kola EHF Lige prvaka između PPD Zagreba i PSG-a. Svih 15 200 ulaznica je prodano (donji sektor Arene Zagreb, nap.a.) i podijeljeno (gornji sektor Arene Zagreb, nap.a.). Također, ovim putem apeliramo na sve ljubitelje rukometa koji imaju vouchere da ne dolaze na blagajne Arene Zagreb jer isti, koji se mijenja za ulaznicu, im neće moći osigurati ulaz na utakmicu - priopćili su iz kluba te nastavili:

- Zahvaljujemo se svim predstavnicima medija na podršci koju nam pružaju tijekom cijele sezone i svim navijačima i ljubiteljima rukometa bez čije potpore ni mi ne bismo mogli ostvarivati vrhunske rezultate. Veselimo se zajedničkom druženju u srijedu i uvjereni smo da ćemo svi zajedno uživati u jednom vrhunskom rukometnom spektaklu.

>> Obveza nam je pred našom publikom pokazati da smo prava momčad

Komentara 1

MI
MilanBanderos
21:21 08.02.2016.

Rukomet se vartio u grad a to je najbitnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije