Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženski rukomet

Podravka u eliti, u goste im dolaze bivše igračice Zebić i Žderić

29.10.2011., Koprivnica - 4. kolo EHF Lige prvaka, sportska dvorana Gimnazije Fran Galovic, RK Podravka vs RK Larvik, (plavi dres) Miranda Tatari i Lene Rantala. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL
Marijan Susenj/PIXSELL
23.09.2014.
u 21:04

Vjerovale smo da ćemo uspjeti, i zajedništvo nas je dovelo do toga - rekla je Mirjana Milenković

Rukometašice Podravka Vegete napravile su najveće iznenađenje kvalifikacijskih turnira Lige prvaka. "Kokice" su se na turniru u Kragujevcu, plasirale u skupnu fazu Lige prvaka pobijedivši prvo norveški Byasen, a potom i domaći Radnički. Svi su očekivali da će u Ligu prvaka proći danski Midtjylland, ali su ih Kragujevčanke izbacile u polufinalu.

- Čestitam curama, zaslužile su Ligu prvakinja - prvo što je rekao Goran Mrđen, trener Podravke.

Povratkom Mirande Tatari i Kristine Elez, Koprivničanke ponovno imaju sastav za Ligu prvakinja.

- Stvarno sam sretna, osobno sam priželjkivala da uđemo u Ligu prvakinja. Atmosfera je i inače u ekipi bila na visokoj razini, kompaktni smo nakon dugo, dugo vremena, ali sad će biti još bolja. Puno ovo znači za klub, za Koprivnicu i za hrvatski ženski rukomet u cjelini, ali i za našeg glavnog sponzora - rekla je Božica Palčić, direktorica kluba, nekadašnja sjajna igračica ovog kluba s kojim je 1996. osvojila Kup prvakinja.

Ulaskom Podravke u Ligu Prvakinja Hrvatska uz Njemačku jedina ima dva kluba u ovom elitnom natjecanju. Ljubitelji rukometa u Hrvatskoj moći će uživati u vrhunskim utakmicama jer u Koprivnicu dolazi Vardar i Budućnost, a u Zagreb Lokomotivi Gyor i Viborg. Puno dobrih igračica zaigrat će na parketu u Koprivnici (Bulatović, Cvijić, Knežević, Neagu, Dembele, Lekić, Penezić, Radičević) i Zagrebu (Amorim, Gorbicz, Loke, Muller, Damnjanović, Skov)...

U Koprivnicu će se nakratko vratiti Maja Zebić, koja igra za Vardar i Marta Žderić koja igra za Budućnost. U Zagreb pak sa Györom dolazi Vesna Milanović-Litre.

>> Kokice na krilima Mirande Tatari izborile još jednu Ligu prvakinja

Komentara 1

SV
svrakic
21:33 23.09.2014.

Veliko BRAVO za cure...tamo su gdje im je i mjesto-samo hrabro i dalje i nema predajeeee !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije