Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivni šok

Novom vođi Vidakoviću povjereno "oživljavanje" RK Bjelovar

'02.04.2010., Bjelovar - Zeljko Vidakovic, novi trener Rukometnog kluba Bjelovar, prihvatio najveci sportski izazov Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
02.04.2010.
u 14:05

Rezultatski posrnuloj ekipi Rukometnog kluba Bjelovar, uprava kluba smjenjivanjem trenera Darka Granatera i postavljanjem Željka Vidakovića za novog "kormilara" željela je izazvati pozitivan šok.

Rezultatski posrnuloj ekipi Rukometnog kluba Bjelovar, uprava kluba smjenjivanjem trenera Darka Granatera i postavljanjem Željka Vidakovića za novog "kormilara" željela je izazvati pozitivan šok, a kojim je treneru Vidakoviću povjereno "oživljavanje" najelitnije rukometne postrojbe. Kao trener mlađih uzrasta Vidaković je novom dužnosti prihvatio najveći sportski izazov.

- Prvo ću upoznati stanje iznutra te snimiti zalaganje igrača na treningu, kao i njihove domete te raditi na poboljšanju. To je zamišljeno u dvije faze, kratkoročno i dugoročno. U prvoj pod hitno treba podići fizičku i psihičku spremu igrača, testirati njihove mogućnosti te odraditi mini ciklus priprema s treninzima pet, šest sati dnevno. S ciljem da dobijemo sve susrete kod kuće - kaže Vidaković.

Dugoročni je plan iskristalizirati momčad za sljedeću sezonu, odrediti tko će ostati, a tko otići te dovesti kvalitetna pojačanja. A prvi ispiti slijede već u srijedu i subotu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije