Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeh pravda Jansena

Jicha: Ninčević nije omiljen u Bundesligi, stalno provocira

Ivan Ninčević (1)
NPH/Pixsell
29.05.2013.
u 15:47

- Naravno da to što je Toto napravio nije u redu i mora biti kažnjen, no mogu si zamisliti što se zbivalo na parketu

Filip Jicha, ponajbolji igrač Kiela, komentirao je ozljedu Ivana Ninčevića, kojeg je nedavno brutalno nokautirao Torsten Jansen. No. češki rukometaš nije se lijepim riječima izrazio o Ninčeviću.

- Naravno da to što je Toto napravio nije u redu i mora biti kažnjen, no mogu si zamisliti što se zbivalo na parketu. Ninčević nije baš najomiljeniji rukometaš u Bundesligi. Poznat je po provokacijama i simulacijama tijekom utakmica. Ivanova ozljeda nije tako teška kako su se svi bojali u početku - rekao je Jicha, a prenosi Handelsblatt.

>>Ninčević nokautiran: Bio sam u nesvjesti, supruga je plakala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije