Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOŠTARIĆ SMIJENJEN

Irfan Smajlagić novi 
trener Lokomotivinih rukometašica

Irfan Smajlagić (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
13.03.2014.
u 11:20

Čelnici kluba smijenili su Nenada Šoštarića i sve dogovorili sa Smajlagićem dok su lokosice igrale kup utakmicu, pa je Šoštarić za promjenu doznao nakon novog trenera, ali i novinara.

Slavni Irfan Smajlagić postaje novi trener rukometašica Lokomotive! Čelnici kluba smijenili su Nenada Šoštarića i sve dogovorili sa Smajlagićem dok su lokosice igrale kup utakmicu, pa je Šoštarić za promjenu doznao nakon novog trenera, ali i novinara. Prvi je to Irfanov posao s rukometašicama.

A na završnom turniru SEHA lige u Novom Sadu od 11. do 13. travnja igrat će CO Zagreb, Tatran iz Prešova, Meškov iz Bresta i skopski Vardar. Da bi zagrebaši otišli kao prvi, morali bi pobijediti Vardara u Skopju, a istovremeno bi Tatran trebao izgubiti u Beogradu od Partizana.

- Najrealnije je da budemo drugi. Teško ćemo pobijediti Vardara bez Mandalinića, Obranovića i Ivića. Obranović i Ivić bit će spremni za Novi Sad, a Mandalinić je jako upitan. Ako bude morao na operaciju pucačke šake, stanka će biti najmanje tri mjeseca. Ako koščica nije pukla, za Novi Sad bi trebao biti spreman - rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije