Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A kud baš to...

IHF nam stavlja sol na ranu: Ono što je Hrvatima noćna mora, njima je trenutak za pamćenje

Hrvatska - Norveška
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
08.02.2017.
u 15:59

Željko Babić postao je bivši, a hrvatski mediji i rukometna javnost sada se uglavnom bave temom novog izbornika

Svjetsko rukometno prvenstvo u Francuskoj, na kojem je Hrvatska osvojila četvrto mjesto, za nas je već završena tema. Analize su se napisale, podcrtano je sve dobro i loše s tog turnira, a dogodila se i smjena izbornika.

Željko Babić postao je bivši, a hrvatski mediji i rukometna javnost sada se uglavnom bave temom novog izbornika. No, Međunarodna rukometna organizacija (IHF) malo nas je vratila na završeni SP tako što je odabrala najbolje poteze.

Ono što je Hrvatima bila noćna mora, IHF-u je bio najbolji trenutak prvenstva. Naime, norveški vratar Torbjørn Sittrup Bergerud pobijedio je u kategoriji najbolja obrana. Radi se, dakako, o 'skidanju' Horvatova sedmerca.

U kategoriji najljepši gol pobijedili su Makedonci, a u glavnoj ulozi bio je Kiro Lazarov.

>>Norveški junak otkrio zanimljiv detalj, evo kako je pogodio gdje će pucati Horvat

 

Komentara 1

VL
vladimir964
16:37 08.02.2017.

Previše pravimo tragediju od običnoga sportkog događaja. Sport je nadmetanje, gdje nepobitno postoje pobjednik i pobijeđeni. U trenutke sportskih događaja spadaju i tuga, što je sastavni dio sporta. No, tko ne umije časno podnijeti poraz (ne radi se samo o sportašima, nego i navijačima odnosno takozvanoj "javnosti") taj i nije dostojan postići velike stvari. Još nešto: glasovita izreka višestruke olimpijske prvakinje u plivanju, Mađarice Eve Sekely bila je "Plač je dozvoljen samo pobjednicima!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije