Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Hrvatski rukometaši izgubili od Južne Koreje prvi put nakon 13 godina

slavko goluža (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
06.06.2014.
u 21:37

- Imali smo jako loše otvaranje, igrači su usporeni, mrtvi, nisu se još priviknuli na vremensku razliku, ali to nije nikakvo opravdanje - rekao je Goluža.

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Južne Koreje 23:25 u prvom prijateljskom susretu odigranom u Seulu, a to je i ujedno prva pobjeda Koreje protiv Hrvatske nakon 13 godina.

Posljednji je put slavila 2001. u skupini Svjetskog prvenstva kada je bolja bila 38:33. No ne treba biti previše zabrinut, sastav koji je istrčao i Seulu daleko je od najjačeg.

Tamo su otputovali vratari Ivan Stevanović i Filip Ivić, krila Manuel Štrlek, Antonijo Kovačević, Zlatko Horvat i Nik Tominec, kružni napadač Teo Čorić te vanjski igrači Marko Kopljar, Šime Ivić, Igor Karačić, Jakov Gojun, Damir Bičanić, Josip Valčić, Ivan Slišković i Luka Cindrić.

- Imali smo jako loše otvaranje, igrači su usporeni, mrtvi, nisu se još priviknuli na vremensku razliku, ali to nije nikakvo opravdanje - rekao je izbornik Goluža.

Hrvatska u Koreji gostuje na poziv tamošnjeg rukometnog saveza, a odmjerit će snage još jednom, u nedjelju.

>> Hrvatska s Karačićem u Koreju, ali bez Duvnjaka, Čupića, Alilovića...

Komentara 1

Avatar Hazl113
Hazl113
22:11 06.06.2014.

Zadnji je trenutak da se promijeni trener. Hrvatskoj na tom mjestu treba znalac. Mislim da ne moram ništa reći ni za Mamića, pardon, Gopca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije