Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvalifikacije za EP

Gobac: Uskoro ćemo zaposliti tri legende

zoran gobac
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
17.10.2014.
u 07:00

– Čeka nas mukotrpan put na kojem jednostavno mora biti mnogo odricanja i discipline na kojoj ćemo inzistirati, ali nećemo to javno komentirati kao prošli put kada je to ispalo krivo

Slavko Goluža, izbornik muške rukometne reprezentacije, odredio je 18 igrača za dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na EP 2016. protiv Nizozemske u Koprivnici (30. 10.) i Turske u Ankari (2. 11). U odnosu na EP u Danskoj nema Loserta, Buntića i Vukovića.

– Ove nam dvije utakmice dolaze u trenutku u kojem je bilo dosta ozljeda igrača, a neki nisu bili u zavidnoj formi. Gojun i Slišković su se oporavili, dok Buntić ima napuknuto rebro – istaknuo je izbornik kojem će pomoćni trener umjesto Zdravka Zovka biti Silvio Ivandija.

Muška reprezentacija prvi put u povijesti igrat će u Koprivnici. Pozvani su sljedeći igrači – vratari: Alilović, Pešić, Ivić; lijeva krila: Ninčević, Štrlek; desna krila: Horvat, Čupić; kružni: Musa, Vori; lijevi vanjski: Bičanić, Slišković, Obranović, Gojun; srednji vanjski: Duvnjak, J. Valčić, Karačić; desni vanjski: Kopljar, Stepančić.

– Čeka nas mukotrpan put na kojem jednostavno mora biti mnogo odricanja i discipline na kojoj ćemo inzistirati, ali nećemo to javno komentirati kao prošli put kada je to ispalo krivo. Ovim kvalifikacijama počinje akcija SP na kojem nam je prvi cilj biti među prvih sedam kako bismo izborili Igre u Riju. Naravno, razmišljamo i o medalji. U bliskoj budućnosti tri naša legendarna igrača, s kojima razgovaramo, trebala bi preuzeti funkcije u muškom rukometu – rekao je Zoran Gobac, dopredsjednik Saveza.

– Ono što nam se događalo, da nam je na pripreme došlo mnogo nespremnih igrača, više ne možemo tolerirati. Od igrača očekujemo samodisciplinu koju objektivno do sada nisu imali – zaključio je Gobac. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije