Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik čeka analizu

Goluža: Vidim li se i dalje na klupi? Najvažnije je da su igrači dali sve od sebe

Slavko Goluža
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31.01.2015.
u 19:06

- Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari, analizirat ćemo sve i vidjeti gdje se pogriješilo. Teško je sada bilo što više reći

Hrvatska je izgubila od Danske (24:28) i osvojila šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Za nas je to bila posljednja utakmica, vidio se umor, ali valja naglasiti da opet nismo bili pravi. Izbornik Slavko Goluža ipak je podržao svoje igrače.

- Moram čestitati dečkima, dali su sve od sebe. Isto tako čestitam i Danskoj, koja je danas pružila malo više nego mi. U prvom dijelu smo povezali dva isključenja i tu su se oni odvojili. U ostatku utakmice bili smo u egalu, rekao je Goluža za RTL.

Kako gledate na cijelo prvenstvo?

- Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari, analizirat ćemo sve i vidjeti gdje se pogriješilo. Teško je sada bilo što više reći. 

Vidite li se i dalje na klupi? Imate li podršku?

- Najvažnije je da su dečki dali sve od sebe. Analiza će sve pokazati, zaključio je Goluža.

>>Danska pobijedila Hrvatsku i osvojila peto mjesto na SP-u

Komentara 28

Avatar Rony123
Rony123
21:59 31.01.2015.

Goluža ako želiš dobrobit Hrvatskom rukometu moraš odstupiti jer ti si u zadnjih nekoliko godina izgubio sve važne utakmice .Sad se je pokazalo da trener koj nije postigao neki rezultat sa klubovima nikako nemože voditi reprezentaciju.Da trener Francuza ili Danacanaca ima na raspolaganju ove igrače osvojio bi prvenstvo svemira.

Avatar Obama
Obama
20:26 31.01.2015.

Svaka riba smrdi od glave pa tako i Hrvatski rukometni savez. Kako Goluža nema pravo prigovoriti igračima jer ih je on birao , tako ni HRS nema pravo prigovoriti Goluži jer su ga oni birali. Jedino rješenje daljnjeg rasipanja ugledada reprezentacije kako muške tako i ženske je ostavke u vrhu saveza i postaviti zaslužne starije igrače, a ne mamlaze kakve imamo sada koji nemaju pojma o rukometu.

AN
anonimac1986
20:13 31.01.2015.

pitanje nije bilo jesu igraci dali sve od sebe nego dal se ti vidiš idalje na klupi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije