Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijač Lino

Červar je zadovoljan: Evo što je poručio Goluži i igračima

Lino Červar i Slavko Goluža
Foto: Vjeran Žganec Rogulj/Pixsell
19.01.2015.
u 13:47

– Jako dobro poznajem Slavka Golužu i njegova pomoćnika Silvija Ivandiju i znam da oni sada analiziraju svaki detalj, traže način kako ispraviti pogreške

Lino Červar godinama je Hrvatsku održavao u samom vrhu svjetskog rukometa, a sada je samo navijač. Lino cijeni Golužu, koji je na neki način njegov učenik, i vjeruje da ova reprezentacija može ostvariti dobar uspjeh.

– Možeš cijelo prvenstvo igrati odlično, ali ako ne osvajaš bodove, to apsolutno ništa ne znači. Upravo zato najvažnija je činjenica da smo osvojili četiri boda u prve dvije utakmice. Krenuli smo dobro u natjecanje, ja sam zadovoljan. Pogotovo ako pogledamo i ove druge reprezentacije, tu mislim na naše glavne konkurente za medalje, Španjolsku, Francusku i Dansku. Sve sam ih gledao i vidim da nitko još nije u top formi, rekao je Červar za 24 sata i osvrnuo se na Golužu:

– Jako dobro poznajem Slavka Golužu i njegova pomoćnika Silvija Ivandiju i znam da oni sada analiziraju svaki detalj, traže način kako ispraviti pogreške, pojačati naše ionako dobre strane... Možda se nekome može činiti da Slavko sada nema puno povjerenja u igrače s klupe, da najviše vjeruje u najbolju sedmorku, no siguran sam da će on poslije iskoristiti širinu naše klupe. Imamo mi tu jako dobre igrače koji igraju odlično u velikim klubovima. Imam baš dobar predosjećaj za ovaj SP, vjerujem da ćemo ući u finale, želim im to svim srcem. Iako nisam tamo, ja sam s njima svaki dan. Ipak sam ja trenirao većinu tih igrača – zaključio je Červar.

A što je još rekao možete pročitati OVDJE!

>>Izborniče, riskiraj i reci: "Dečki, danas bez Duvnjaka..."

Komentara 2

AN
Andreeejjj
19:40 19.01.2015.

LINO ČERVAR kraaalj!!!!

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
20:02 19.01.2015.

finale danska:francuska mi ispadamo najkasnije u 4-finalu i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije