Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.01.2011. u 12:00

Rojs tereti Sanadera i da je uz pomoć diplomatske pošte jamio petnaestak slika na dobrotvornoj aukciji u Frankfurtu 1992., što su sve ‘mnogi u HDZ-u znali, ali to nisu smatrali velikim grijehom’.

Ljubo Ćesić Rojs, umirovljeni general kojeg je Sanader izbacio iz HDZ-a zbog nanošenja štete ugledu stranke, dočekao je svojih pet minuta. Bivšeg šefa proziva u Slobodnoj da je običavao ‘jamiti’ slike još u 90-ima, i to iz Predsjedničkih dvora, zbog čega ga je, tvrdi Rojs, Tuđman tada i smijenio. Rojs potom tereti Sanadera i da je uz pomoć diplomatske pošte jamio petnaestak slika na dobrotvornoj aukciji u Frankfurtu 1992., što su sve ‘mnogi u HDZ-u znali, ali to nisu smatrali velikim grijehom’.

Škegri je smiješno što osjećamo recesiju

Borislav Škegro, savjetnik premijerke Kosor, tvrdi za HTV da ‘više nismo u recesiji’ i kroz smijeh dodaje – ‘ako vi subjektivno osjećate da ste u recesiji, to je vaš problem’. Da pukneš od smijeha.

Policija misli da je Šeks vrlo ugrožena osoba

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, već dvije i pol godine uživa policijsko osiguranje kakvo mu ne pripada, otkrio je Novi list.

Njegov je život u opasnosti, smatraju u policiji, pa uživa zaštitu veću od one kakva bi mu po funkciji bila dodijeljena. Pred zgradom u kojoj živi stražarska je kućica, ima pravo na motoriziranu pratnju, na osiguranje trase kojom prolazi, a ima i dva stalna tjelesna čuvara koji s njime čak i plivaju.

Policija ne želi otkriti ‘izvore ugroze’ jer to nije ni dužna pa nam ostaju samo Šeksove riječi da je na djelu ‘udruženi zlotvorni pothvat’.

Doduše, to je govorio misleći na razne scenarije političkih nasrtaja na vladajući HDZ, a od toga ga ne trebaju braniti dva policajca u kupaćim gaćicama.

Komentara 44

Avatar HRB
HRB
22:21 08.01.2011.

08.01.2011. u 21:40h vidimškoj je napisao/la: ako ima boga,pravda će stič i ovo govno....... ############## Govno ti je čača koji te takvog govnara i napravio.

PG
praseca gripa
22:04 08.01.2011.

Vilavelebita bi se trebala prekrstit,a ne pod ovim lijepim imenom mlatit k\'o Maksim po diviziji. Koga zanimaju ova njezina mudrovanja i ove tirade mrznje i antihrvatstva. Bljak!

OB
-obrisani-
13:21 08.01.2011.

Izgleda da je Sanader jamija slike, ali naš pricednik Ive Josipović ima više stanova nego Sanader slika. On je te stanove pošteno u svom znoju, zaradija i kupija. Pa ko van je kriv ća i vi niste kupili pet stanovaa u centru Zagreba i orocili milujune na banci.Dok ste vi spavali Ivo je pošteno u svome znoju radio. ko bi ga zna ća je je ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?