Naslovnica

Rojs se sjetio gdje je Sanader ‘jamio’ slike

Rojs tereti Sanadera i da je uz pomoć diplomatske pošte jamio petnaestak slika na dobrotvornoj aukciji u Frankfurtu 1992., što su sve ‘mnogi u HDZ-u znali, ali to nisu smatrali velikim grijehom’.
08. siječnja 2011. u 12:00 44 komentara 7 prikaza
\'crna....zgb....07.07.2004. ljubo cesic-rojs na zupanijskom sudu snimio:boris scitar\'
Foto: Boris Ščitar/Pixsell

Ljubo Ćesić Rojs, umirovljeni general kojeg je Sanader izbacio iz HDZ-a zbog nanošenja štete ugledu stranke, dočekao je svojih pet minuta. Bivšeg šefa proziva u Slobodnoj da je običavao ‘jamiti’ slike još u 90-ima, i to iz Predsjedničkih dvora, zbog čega ga je, tvrdi Rojs, Tuđman tada i smijenio. Rojs potom tereti Sanadera i da je uz pomoć diplomatske pošte jamio petnaestak slika na dobrotvornoj aukciji u Frankfurtu 1992., što su sve ‘mnogi u HDZ-u znali, ali to nisu smatrali velikim grijehom’.

Škegri je smiješno što osjećamo recesiju

Borislav Škegro, savjetnik premijerke Kosor, tvrdi za HTV da ‘više nismo u recesiji’ i kroz smijeh dodaje – ‘ako vi subjektivno osjećate da ste u recesiji, to je vaš problem’. Da pukneš od smijeha.

Policija misli da je Šeks vrlo ugrožena osoba

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora, već dvije i pol godine uživa policijsko osiguranje kakvo mu ne pripada, otkrio je Novi list.

Njegov je život u opasnosti, smatraju u policiji, pa uživa zaštitu veću od one kakva bi mu po funkciji bila dodijeljena. Pred zgradom u kojoj živi stražarska je kućica, ima pravo na motoriziranu pratnju, na osiguranje trase kojom prolazi, a ima i dva stalna tjelesna čuvara koji s njime čak i plivaju.

Policija ne želi otkriti ‘izvore ugroze’ jer to nije ni dužna pa nam ostaju samo Šeksove riječi da je na djelu ‘udruženi zlotvorni pothvat’.

Doduše, to je govorio misleći na razne scenarije političkih nasrtaja na vladajući HDZ, a od toga ga ne trebaju braniti dva policajca u kupaćim gaćicama.

Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar HRB
  HRB:

  08.01.2011. u 21:40h vidimškoj je napisao/la: ako ima boga,pravda će stič i ovo govno....... ############## Govno ti je čača koji te takvog govnara i napravio.

 • -obrisani-:

  Izgleda da je Sanader jamija slike, ali naš pricednik Ive Josipović ima više stanova nego Sanader slika. On je te stanove pošteno u svom znoju, zaradija i kupija. Pa ko van je kriv ća i vi niste kupili pet stanova ... prikaži još!a u centru Zagreba i orocili milujune na banci.Dok ste vi spavali Ivo je pošteno u svome znoju radio. ko bi ga zna ća je je ;)

 • praseca gripa:

  Vilavelebita bi se trebala prekrstit,a ne pod ovim lijepim imenom mlatit k\'o Maksim po diviziji. Koga zanimaju ova njezina mudrovanja i ove tirade mrznje i antihrvatstva. Bljak!