Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKAO U INTERVJUU

Robert Pattinson: 'Zaljubljen sam u Joea Jonasa i spavao sam s njim!'

13.03.2009.
u 14:06

U novom broju časopisa Gentlemans' Qarterly na naslovnici je Robert Pattinson, kod mlađe ženske populacije poznat kao Edward Cullen, a unutra je pored niza atraktivnih fotografija i intervju s njim, u kojem se on posebno dotaknuo svojih ljubavnih odnosa i razlike između onog što se o njemu priča i stvarnosti.

Kako sam kaže, najveći njegov problem je što se ne može zaustaviti dok govori:
- Kažem prvo što mi padne na pamet, zbog živčanosti. Tijekom intervjua se doslovno use**m u gaće. Ne želim da bude ni jedan trenutak tišine, jer ću onda početi plakati.

No, nervoza mu je omogućila da dobije ulogu koja je od njega napravila zvijezdu – Edwarda u "Sumraku" – jer je zbog nje na audiciju morao ići pod sredstvima za smirenje, pa je ostavljao dojam smirenosti idealan za stogodišnjeg vampira.
- Uzeo sam pola valijuma i onda otišao na to – i sve ovo mi se dogodilo. Bio je to prvi put da sam uzeo valijum; četvrt valijuma, kad bolje razmislim. Pokušao sam to na još jednoj audiciji, i imalo je sasvim suprotan učinak – zamalo sam zaspao.

Naravno, ovo ne znači da je to preporučljivo.

- O meni se doslovno ništa istinito ne može napisati, ja nikad ne radim ništa. Bilo je nešto o jednoj mojoj navodnoj curi, stalno je spominju, ono: 'on hoda s tom brazilskom manekenkom.' Kako se ono zove, Annelyse. Nikad je nisam ni upoznao - kaže mladi glumac. (Annelyse Scoenberger upala je u te tračeve tako što se jednom slučajno našla pored Pattinsona u poblici na koncertu Kings of Leon.)

A kako nema stvarnog materijala, čak i njegovi najveći ispadi odmah dospijevaju u tisak, poput one da je zaprosio Kirsten Stewart:
- To sam u nekom intervjuu rekao iz vica – 'Da, više puta sam je prosio.' I onda to odmah ode u tisak: 'Na snimanju ju je više puta zaprosio' - dodaje.

A isto je i s Camillom Belle:
- Taj trač je najsmješiniji. Mislim, da, ja jesam prijatelj s Camillom.
Ali, glasine idu dalje od prijateljstva: prvo kažu da ju je on preoteo svojemu najboljem prijatelju, glumcu Tomu Sturridgeu, a onda njezinu sadašnjem dečku, Joeu Jonasu.
- Da, jednom od Jonas Brothersa. To je sve smiješno, nekidan sam bio kod nje, i tamo je kapija sa zaštitarima, ima čak i zaštitarka, valjda zato što zna da Camille živi tamo, kaže: 'Oooooh' Za sve te glasine kažu da ih je proširio neki 'izvor', a ja ne znam nijednu osobu koja bi mogla biti taj 'izvor'."

Ne samo da mu cura nije Camilla, nego nije nitko:
- Ne viđam se s nikim. Čak ne uzimam od nikoga ni broj telefona. Skoro ne bih poželio da imam curu, u takvom okruženju - objašnjava Robert.

A da ne bi bilo stanki u intervjuiranju, koje ne trpi, Pattinson je spreman reći bilo što. Na pitanje koji je najgori i najluđi trač koji može zamisliti o samom sebi, zastao je, duboko udahnuo i "priznao":
- OK. Ševio sam se s Joeom Jonasom. Volim ga.

Cijeli intervju s brojnim izvrsnim fotografijama Nathaniela Goldberga s fotosessiona za naslovnicu možete pročitati na GQ.com.

Želite prijaviti greške?