Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECESIJA Popularna voditeljica i pjevačica ipak neće zaigrati u kazalištu

Riječki HNK zbog štednje odustao od Vlatke Pokos

13.01.2009.
u 18:44

Vlatka Pokos ipak neće stati u riječkom HNK Ivana pl. Zajca na daske koje život znače, a moglo bi se reći da je “žrtva” recesije.

- Odlučili smo štedjeti, pa će u ulozi koju je u glazbenoj komediji “Dodaj jedno mjesto za stolom” gospođi Pokos namijenio redatelj Branko Žak Valenta, nastupiti članica Talijanske drame Elvia Nachinovic, koja je na plaći kazališta. Ona je bila predviđena za alternaciju, a tom odlukom uloga je pripala samo njoj - kazala je Barbara Grabušić, referentica za odnose s javnošću riječkoga HNK.

Vlatka je, podsjetimo, trebala igrati glavnu žensku ulogu, s puno plesa i pjevanja na talijanskom jeziku. No sve je stalo na završnom dogovoru, a ugovor nije ni potpisan. Budući da je premijera 28. travnja, probe još nisu počele, pa tako ni Vlatka nije odradila nijedan pokus. Kolika će biti ušteda tom odlukom nismo uspjeli saznati jer o visini honorara u ugovorima s vanjskim suradnicima u kazalištu nikada ne govore.

Vlatka Pokos pak o nesuđenoj joj ulozi u predstavi “Dodaj jedno mjesto za stolom” nije bila voljna govoriti. A jednako tako niti o svojem uvijek zanimljivom ljubavnom životu.

– Tu predstavu ne želim komentirati. A i u ljubavi nema ništa novo. No, sve da i ima ne bih o tome govorila javno. Umorna sam od medija – čvrsta je ostala Vlatka.

Ali kada su u pitanju njezini glazbeni projekti, Vlatka je rado otkrila planove.

– S producentom Antom Pecotićem, koji je napisao glazbu i tekstove, radim na novom albumu. Za sada mi je najljepša pjesma “Isti se prepoznaju”. Nježna je i ljubavna i u njoj sam na prvu prepoznala neke autobiografske elemente. Bit će to topao i emotivan pop-album. Baš onakav kako ja to volim jer lako dopire do srca publike. Ali i puno zreliji od mojih dosadašnjih uradaka – kaže Vlatka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?