Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.04.2011. u 12:00

Tako šefa Komore, pored ostalih, služe tri kuhara, devet konobara, osam vozača, portir i četiri recepcionara

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, uložio je velik napor u borbi protiv nezaposlenosti. Prema pisanju Globusa, na dvoru kralja Nadana zaposleno je čak 600 radnika najrazličitijih profila. Tako šefa Komore, pored ostalih, služe tri kuhara, devet konobara, osam vozača, portir i četiri recepcionara, a ima i četrnaest savjetnika, što je više i od predsjednika Republike, koji ih ima osam. Vidošević ima oko sebe i šest potpredsjednika, pročelnicu ureda, šeficu protokola i tri tajnice, fotokopirača s pomoćnikom i telefonista. Iz Komore poručuju da “zbog krize provode rigoroznu štednju”. Loša je to vijest za nezaposlene sluge, čistače cipela, sobarice i dvorske lude koje bi kralj Nadan rado zaposlio.

Pobrkao kruške 
i jabuke

Sanaderov spin doktor prebacuje 
se na poljoprivredu

Ratko Maček, Sanaderov spin doktor, ostvario je zavidan poslovni uspjeh kada je 2008. krenuo u privatni biznis. Bivši glasnogovornik Vlade još je 2009. zaradio 10 mil. kn, da bi nakon Sanaderove ostavke poslovi tvrtke MPR Strateško komuniciranje naglo krenuli nizbrdo. Ugovor mu je ekspresno otkazalo četrdesetak tvrtki, od TDR-a, Plive i Podravke do Štrokovih JLH, pa Maček u Globusu sada izjavljuje da će se preorijentirati “na uzgoj hrena i krušaka”. Maček dodaje kako su poslovni problemi počeli “kada je otišao od Sanadera”. A možda je ipak pobrkao kruške i jabuke.

Nepoznati heroj 
iz Rusanove

Marković izlaskom iz svečane lože prkosio premijeru

Vlatko Marković, šef HNS-a, pohvalio se u razgovoru za tjednik Max kako je bivšem premijeru svojedobno pružao herojski otpor. Sa zloglasnim Sanaderom hrabri Marković “odbijao se rukovati” još dok je današnji pritvorenik salzburškog zatvora bio na vlasti. Štoviše, jednom je, prema vlastitom svjedočenju, Marković ustao iz svečane lože “pet minuta prije kraja utakmice”, a na Sanaderovo pitanje “kamo ideš?” Vlatko mu je prkosno odbrusio “što se to tebe tiče?!”. I danas se bori protiv HDZ-a, ali “ne smatra to problemom jer je imao i jače stranke protiv sebe”. Ideš.

Komentara 11

Avatar alien79
alien79
12:54 07.04.2011.

Hmm, zanimljivo kako se to tek DANAS sablažnjavaju nad \'dvorom kralja Nadana\', dosad o tome nismo puno čuli, sve dok nije počeo kritizirati Todorića i Tedeschia

CH
Chisinau
16:35 07.04.2011.

Lepi greh lijepo zbori,ali riječi i dijela idu mu suprotnim pravcima.Daleko od toga da je dečko glup ili neznalica ali to svoje znanje koristi ,ne za opće dobro,nego samo u svoju korist.

TV
tvrdi
12:21 07.04.2011.

Ovaj Marković je pravo zajeban lik. Sada su svi kao bili takvi sa Sanaderom. šuplj vam je priča. Koja je to stranka jača od HDZ-A. Jel možda IDS?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?