Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16.10.2012. u 12:00

Neka Ribić sada svoje prosvjede kandidira za sredstva iz EU fondova.

Vilim Ribić, šef Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, nakon uzorno organiziranog prosvjeda koji je skladom boja podsjećao na sjevernokorejske sletove najavljuje i nove aktivnosti, no pitanje je hoće li i one biti priređene na račun države.

Vlada namjerava raskinuti sporazum s Ribićevim sindikatom iz 1998. kojim im se iz proračuna isplaćuje 2,4 milijuna kuna godišnje za sindikalni rad iz čega ispada i to da im plaćaju i prosvjede. Neka Ribić sada svoje prosvjede kandidira za sredstva iz EU fondova. Možda i EU sufinancira sletove.

Ne znaju anatomiju, ali znaju s nekretninama

Mladen Bajić, državni odvjetnik, danima je razmišljao o daljnjoj sudbini svoje zamjenice Višnje Lončar čiji su suprug i sin uhvaćeni u kupovini ispita na Medicinskom fakultetu. Sama Višnja Lončar čini se nije upletena u nečasne radnje sina i supruga pa je otvoreno pitanje treba li se afera odraziti i na njezin status jer bi plaćica iz Državnog odvjetništva dobro došla obitelji Lončar koja u portfelju ima solidnu imovinu pa treba plaćati i režije.

Slobodna Dalmacija prebrojala je tri stana u Zagrebu i Slavonskom Brodu, kuću u Pleternici, gradilište i vikendicu pokraj Omiša te veliki vinograd s klijeti. Ako im ne ide anatomija, s nekretninama im ide jako dobro.

Bandićeva lista prioriteta: lijepe žene i sport

Milan Bandić, odbio je komentirati izjavu premijera Zorana Milanovića na HTV-u jer “na televiziji gleda samo lijepe žene i sport, a 
Milanović ne spada u te kategorije“.

Izjavi to Bandić i vrati se u gradonačelničku fotelju gledati žene i sport.

Neki novi franjevci: Oličenje skromnosti u Armanijevom odijelu i chrysleru

Šime Nimac, bivši župnik u Baškoj Vodi, morao je nestati u vidu lastina repa s milijun eura u džepu i fatalnom ženom pod rukom pa da se okolina zainteresira za njegovo ekstravagantno ponašanje.

Dok se istražuju okolnosti ovog skandala treba se zapitati kako nikome nije bilo neobično da jedan franjevac, što fra Šime jest, vozi luksuzni chrysler 300 i passata, nosi Armanijeva i Bossova odijela, skupe satove i šarmira djevojke.

Ni franjevci više nisu što su nekad bili, karizmatični siromasi.

Komentara 5

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
12:16 16.10.2012.

Gospodine Jurković ljudi su izašli (i opet će) na ulicu prosvjedovati na ovaj ili onaj način. A kad je riječ o uštedama ako se ima novaca za nove limuzine s grijanim sjedalima (i to za jednu guzu) za vlasnike ove gospodarski napredne države onda se mora imati i za sletove...

VA
vadis
13:17 16.10.2012.

Poziciju Mladena Bajica ova vlada mora preispitati, ne samo radi g. Loncar nego prvenstveno radi dosluha sa Sanaderom dok je bio premijer.

JV
j.vojvoda
13:54 16.10.2012.

Oni koji hodaju po sletovima financiranih iz proracuna RH isto su lopovi kao i oni koji se voze u limozinama, s grijanim sjedalima, koje su kupljene iz proracuna RH. Napomena, u proracun RH uplacuju i umorovljenici na 1400kn mirovine, i djelatnici na 2500 kn place itd.....Vrijedno razmisljanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?