Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
01.02.2012. u 12:00

Virozu i temperaturu Alen Nižetić otišao je liječiti u daleki njemački grad Esslingen gdje se pod budnim okom doktora Vinka Coce iste večeri popeo na pozornicu i raspjevao pred 1200 ljudi

Alen Nižetić, pjevač, ove subote nije došao u TV show Zvijezde pjevaju “zbog lošeg zdravstvenog stanja”. Virozu i temperaturu otišao je liječiti u daleki njemački grad Esslingen gdje se pod budnim okom doktora Vinka Coce iste večeri popeo na pozornicu i raspjevao pred 1200 ljudi. Revolucionarna metoda liječenja viroze pjevanjem do dva ujutro sigurno će naći široku primjenu u ovim zimskim mjesecima. Ako vas netko pita zašto niste došli na posao, samo recite da ste se liječili pjevajući do dva ujutro.

Alo, alo

Zbog gluhih telefona u HDZ-u šalju poruke kroz novine

Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a, jada se da je htio tražiti sazivanje sjednice Predsjedništva stranke, ali mu se šefica ne javlja na telefon. Ima i tome lijeka – šalje joj poruke putem novina.

Snalažljiva

Sama sebe smijenila zbog povlaštene mirovine

Nedjeljka Klarić, bivša saborska zastupnica HDZ-a i bivša šibenska gradonačelnica, zaposlena je kao ravnateljica Cvjetnog doma u Šibeniku. Kako gđa Klarić “nije štupida” i ona je aktivirala povlaštenu mirovinu u posljednji trenutak. Da bi se dokopala saborske penzije izvela je nemalo lukavstvo – smijenila je samu sebe s dužnosti da se može umiroviti i usput raspisala natječaj za ravnateljicu na koji će opet javiti – ona sama.

Tajna Šeksova nasljednika

Modni mačak postao politički faktor u HDZ-u

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora i HDZ-a, vjerojatno nije mogao ni zamisliti da će se naći u istoj rečenici s Modnim mačkom, ali u politici je sve moguće. Josip Salapić, ugledni osječki HDZ-ovac kojeg je Šeks označio kao svog potencijalnog nasljednika, prozvan je da je 2008. kao profesor na fakultetu sređivao ispite Marku Grubniću, alias Modnom mačku. Salapić tvrdi da mu sve podmeću tajne službe i da se s Modnim mačkom vidio samo jednom i to kako bi u Grubnićevom stanu organizirao foto session za stranačkog kolegu Dragana Kovačevića. Došlo je vrijeme da bez stilista više ne mogu proći ni unutarstranački izbori.

Komentara 4

OS
osica
12:13 01.02.2012.

nadajmo se da je neko \"stupido\" neće ponovno imenovati . Ali nikad se ne zna, \"principi i pamet nam često nisu jača strana\"

DO
doktorica
12:26 01.02.2012.

pa tamo pjeva za eure,a to ozdravi najljenije i najbolesnije!!!!

AR
arjavas
12:26 01.02.2012.

Još samo da doznamo , zašto je Salapić sređivao ispite \"modnom mačku\" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?