Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.03.2011. u 12:00

Devedesetih je na krilima glumačke slave ušao u Sabor i dokopao se povlaštene mirovine

Smiljka Bencet, glumica koja je udahnula život liku Regice, i njezin partner Martin Sagner kao Dudek oduševljavaju publiku i u tko zna kojoj po redu reprizi Gruntovčana na HTV-u. Od popularnosti pod stare dane Dudek i Regica nemaju ništa jer im HTV nije platio niti kune za repriziranje serije, požalila se skromna umirovljenica Smiljka Bencet. Martin Sagner ipak nije ostao dudek i u stvarnom životu. Devedesetih je na krilima glumačke slave ušao u Sabor i dokopao se povlaštene mirovine

Štednja trošenjem

Novi hrvatski asketizam
– skuplje je skromnije

Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup, objasnio je svima koji zbog zgrade HBK kritiziraju rastrošnost Crkve da je „dugoročno skromnije ono što je skuplje“. To je na tragu nove definicije asketizma u Hrvata.

Olimpijci u Vladi

Popijaču zlato, a Bačiću srebro u trčanju za premijerkom

Đuro Popijač, ministar gospodarstva, sa samo sedam mjeseci staža u HDZ-u preuzeo je prvo mjesto na rang-listi pobočnika predsjednice Vlade. Prema istraživanju „kremljologa“ iz Jutarnjeg lista, na posljednjih deset važnih događaja prvi pratitelj Jadranke Kosor u čak osam slučajeva bio je baš ministar Popijač, a za vrat mu puše ministar Branko Bačić koji je pod geslom „kud Jadranka tud i ja“ pratio premijerku na pet od deset događaja. Iza skuta predsjednice Vlade još su se rado naguravali Gordan Jandroković, Petar Čobanković, Domagoj Milošević i Tomislav Ivić, dok su iz kadra gotovo nestali nekada nezaobilazni doajeni poput Vladimira Šeksa i Branka Vukelića. O Boži Biškupiću i Luki Bebiću da i ne govorimo, oni su se dosta natrčali za bivšim premijerom.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar alien79
alien79
12:30 26.03.2011.

Popijač je kara

ZZ
zzbabac
15:54 26.03.2011.

Izgleda da je Dudek bio u HDZ-u cim ga ovaj sroljo proziva.

MU
munjara
23:47 26.03.2011.

Jaca je trčala za sanaderom,pa ga zamjenila.Znaći Jacu bi mogao nasljediti popijać,ili jandrokovič.ili Čo.Ajme...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?