Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.01.2013. u 12:00

Na pitanje novinara Slobodne Dalmacije nije li preoštar, Rebić odgovara da nije i dodaje: “Pogledajte kamo je takva seksualna politika dovela Ameriku, tamo je sve više djevojčica trudno i sve je više abortusa”.

Adalbert Rebić, katolički teolog, uključio se u raspravu o seksualnom odgoju gromoglasnom optužbom da nam “razni Štulhoferi, pederi i lezbe hoće nametnuti manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo”. Na pitanje novinara Slobodne Dalmacije nije li preoštar, Rebić odgovara da nije i dodaje: “Pogledajte kamo je takva seksualna politika dovela Ameriku, tamo je sve više djevojčica trudno i sve je više abortusa”. Šteta što je novinar propustio teologa pitati u kakvoj su vezi “pederi i lezbe” s trudnoćama i abortusima.

Kupili 5 metalnih stabala pa ne znaju kamo s njima

Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskoga sustava, nakon što je ravnatelju Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Srećku Vukoviću povisio plaću, ima puno pravo tražiti od njega da razmjesti metalna stabla u središnjoj zgradi HZMO-a. Prema pisanju Jutarnjeg lista, Državno odvjetništvo istražuje tko je i zašto za uređenje glavne zgrade HZMO-a kupio pet metalnih stabala te zašto su u prizemlje postavljena samo dva, dok tri još skupljaju prašinu u skladištu. Zavod je svoj željezni šumarak platio čak 42.500 kuna pa je red da ravnatelj omogući posjetiteljima zgrade u Mihanovićevoj uživanje u hladovini svih pet metalnih krošnji.

Ravnateljici SAFU podigli plaću da je mogu spustiti

Nataša Mikuš Žigman, ravnateljica Središnje agencije za financiranje programa EU (SAFU), nema sreće. Vlada joj je prije neki dan povisila plaću, a sada će joj smanjiti koeficijent pa će ostati bez 4000 kuna bruto plaće.

Vesna Pusić kandidira se za facilitatora HNS-a

Vesna Pusić, ministrica vanjskih poslova i potpredsjednica Hrvatske narodne stranke, potvrdila je u razgovoru za Globus svoju kandidaturu za predsjednicu HNS-a nakon što sadašnji šef narodnjaka Radimir Čačić ode na izdržavanje zatvorske kazne. Pritom nije propustila dodati da, dobije li mandat, “sebe ne vidi kao nekog neprikosnovenog šefa nego kao facilitatora”.

Stranka je po imenu narodna, ali po terminologiji očito želi biti međunarodna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?