Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.08.2011. u 12:00

U Kompolju i Brlogu ne mogu dočekati novog preplanulog župnika.

Anđelko Kaćunko, najpoznatiji svećenik bloger, dekretom biskupa Mile Bogovića nije više vikar u Gospiću, već je imenovan župnikom u Kompolju i Brlogu. Don Kaćunka je vijest zatekla dok je pijuckao pivo u Umagu, gdje je kao poseban gost sudjelovao na VIP teniskom turniru. Na svom blogu požalio se da je vijest doznao dan uoči rođendana, “što nije slučajno”, a potom objavio da se ide malo odmoriti na more prije no što preuzme nove župe. U Kompolju i Brlogu ne mogu dočekati novog preplanulog župnika.

Novi posao

Milinović odglumio novinara Lika Pressa

Darko Milinović, ministar zdravstva, za posjeta KBC-u Split izveo je igrokaz s diktafonom u ruci. Predstavio se kao novinar Lika Pressa i postavio pitanje ravnatelju bolnice. Traži li on novi posao?

Turizam de luxe

U Makarskoj otvoreno parkiralište “samo za bogate”

Zvonko Brbić, voditelj parkirališta u Makarskoj, nema ništa protiv turista iz BiH, ali ima protiv svih turista slabije platne moći. Na terenu svoje babe od 91 godine otvorio je parkiralište s jasnom oznakom “Rich only/ Samo za bogate” gdje će vam pričuvati auto za 80 kuna dnevno, ali planira cijenu zaokružiti na 100 kuna. “Ljudi se bolje osjećaju kad se parkiraju na mjestu predviđenom za bogate”, tumači turistički genij iz Makarske.

Grad Zagreb platio uređenje “salona 
za masažu”

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, dijelio je iz gradske blagajne novac, dok ga je bilo, šakom i kapom. Nešto je novčića palo tako, piše Nacional, u ruke Nebojše Perunovića Panče osumnjičenog za organiziranje elitne prostitucije jer je Grad Zagreb platio 100 tisuća za uređenje Perunovićeva salona za masažu. Pančo je salon za masažu u gradskom prostoru u sklopu Doma sportova dobio bez natječaja. Bez natječaja je nekoliko djevojaka čak zaposlio u Zagrebačkom športskom savezu gdje su se isticale skupom odjećom, a još veće čuđenje izazvala su njihova česta poslovna putovanja. Nadamo se da im Grad nije plaćao putne troškove.

Komentara 4

PG
praseca gripa
16:33 03.08.2011.

Boze moj,glupa li novinara! Sto je htio rec ovim o Andjelku Kacunku? Sto je njega briga koju ce funkciju obavljat don Andjelko Kacunko,gdje ce ga vijest zatec i kad mu je rodjendan! Vjerojatno je i ljubomoran na tog covjeka sto je pocrnio od suncanja. Po njegovom,valjda se ne bi smio ,ni suncat,ni pit pivo,da ne bi nabubrio kao ovaj naduti novinar.

IM
immortella
21:01 03.08.2011.

Pa šta fali Kompolju i Brlogu? Tamo je potrebniji nego u Gospiću! A hvala Bogu, od Kompolja i Brloga može na jednu stranu u Rijeku, na drugu stranu u Split, na treću u Zagreb! Gotovo da bi se reklo - centar Hrvatske!

SI
sinaj
22:02 03.08.2011.

praseca gripa je napisao/la: __________________________ A zamisli novinara koji ne zaboravlja naglasiti da je Kaćunko preplanuo.Pod hitno uvesti zakon o fakultetsom obrazovanju novinara i u Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?