Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muzej Marton

Raskoš elegantnog porculana u rukama umjetnika Saše Šekoranje

Porculan
Arhiva VL
12.11.2010.
u 14:08

Muzej Marton s Gliptotekom HAZU-a predstavlja najavnu izložbu “Splendori dell’oro bianco, capolavori dal Museo Marton”

Muzej Marton s Gliptotekom HAZU-a predstavlja najavnu izložbu “Splendori dell’oro bianco, capolavori dal Museo Marton” čije će otvaranje biti u Gliptoteci 15.studenog u 19 sati. Izložba će biti jedinstveni prikaz suženog izbora elegantnoga europskog porculana 18. stoljeća iz fundusa muzeja Marton.

Javnosti će prvi puta biti predstavljen i dio zbirke koji da sada nije bio izlagan na našim prostorima. Postav izložbe Muzej Marton odlučio je povjeriti akademskom slikaru Saši Šekoranji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?