Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljen Dubrovnikom

VIDEO Oscarovac Jamie Foxx: Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti

Jamie Foxx
Foto: PR FOTO
02.03.2017.
u 11:46

Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.

Poznati glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx stigao je u Dubrovnik kako bi se pridružio zvjezdanoj postavi filma "Robin Hood". Radnja priče o slavnom odmetniku koji je uzimao novac bogatima i davao siromašnima odvija se u Dubrovniku, koji predstavlja srednjovjekovni grad Nottingham. Jamie Foxx, koji tumači jednu od glavnih uloga, dane provodi na setu, dok u slobodno vrijeme otkriva čari Dubrovnika i uživa u poznatim gastronomskim delicijama. Tako nije propustio ni posjet japanskom restoranu Takenoko gdje je kuhar za hollywoodskog glumca pripremio delicije poput Hamachi sashimi, California rolls, Spicy tuna rolls, Ebi tempura te Tory teriyaki.

Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.  

Svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama, videom u kojem kaže: Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Texasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti. 

Naglašava kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama na Dubrovnik, koji zahvaljujući svojoj izvanrednoj mediteranskoj ljepoti u kombinaciji s iznimnim gastro specijalitetima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

#Terrellboy #croatia #backonmyfunnyshit #thankful #blackman #shining

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

>>The Telegraph objavio reportažu: Ovo je Hrvatska koju ne prikazuju u brošurama

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
18:40 02.03.2017.

uživaj

ZA
zadar1
19:51 02.03.2017.

ma nema on pojma di se nalazi... i di su ga doveli...😂😂😂😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije