Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svatko će joj pozavidjeti

Ona ima samo 27 godina, i proputovala je skoro cijeli svijet

cassandra
Foto: Instagram
14.11.2016.
u 23:07

Svoju misiju započela je u srpnju 2015., a još joj je ostalo samo 15 zemalja koje misli obići u vrlo kratkom roku

Ako čujemo da je netko proputovao 50 država, bit ćemo vrlo impresionirani, ali svakako i pomalo ljubomorni. Ako su pak dogurali do 100 država, to je za većinu nas neostvareni san, koji će se malo kome ispuniti. No, kada čujete da je jedna mlada djevojka dosad proputovala 181 državu, zbilja ćete se šokirati, ali ono što je fascinantno je što tu neće stati.

Cassandra De Pecol (27) iz Connecticuta je odlučila posjetiti 196 država na svijetu. Svoju misiju započela je u srpnju 2015., a još joj je ostalo samo 15 zemalja koje misli obići u vrlo kratkom roku, u samo 40 dana. Na dobrom je putu da obori Guinnessov svjetski rekord za osobu koja je najbrže proputovala sve suverene države na svijetu. Ujedno će ponijeti u titulu najmlađe Amerikanke koja je to učinila. 

Na putovanja je potrošila oko 200.000 dolara, a dio sredstava osigurala si je putem sponzora. Na Instagramu redovno objavljuje svoje fotografije s putovanja, piše boredpanda.com .

 

After a 1 hour and 15 minute fast paced uphill trek, I arrived at Paro Taktsang. The pilgrimage was like something out of Avatar, a dream to trek, through low hanging clouds with a harrowing drop at any given moment on either side. Prayer flags swayed through the pines, prayer wheels spinning in the breeze, and tsa-tsas (ashes of the dead) wedged between crevices of stone. Passing over a bridge and waterfall and up the last flight of stairs, I entered one of the chambers where I was completely alone. Tip-toeing past the glowing butter candles and sacred relics, I kneeled on a rug, cracked open an aged window and rested my head on the windowsill to reflect and admire the massive 2,000ft plunge into the vast Himalayan valley below, as clouds swiftly passed. Without my phone or camera equipment, I was able to consciously enjoy this moment in peace. 🏔 • • • #expedition196 #everycountryintheworld

Fotografiju objavljuje ᶜᴬˢˢᴬᴺᴰᴿᴬ ᴰᴱ ᴾᴱᶜᴼᴸ (@expedition_196)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije