Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe festival

Kako nas vide i čime su oduševljeni? Ovaj video o Hrvatskoj morate pogledati

Ultra spot 2015.
Foto: screenshot/youtube
1/8
26.01.2016.
u 10:58

Da smo zaista zemlja za užitak i dobre provode s bogatom ponudom gastronomskih, kulturoloških, povijesnih i prirodnih ljepota, pokazalo se još jednom.

Hrvatska je proteklih godina doživjela pravi turistički "boom" i mnogi u našoj zemlji zadovoljno trljaju ruke. 

Snimanje "Igre prijestolja" i održavanje "Ultra Europe festivala" svakako je pridonijelo tome da našu "malu zemlju za veliki užitak" gledaju u svijetu na sasvim drukčiji način. 

Da smo zaista zemlja za užitak i dobre provode s bogatom ponudom gastronomskih, kulturoloških, povijesnih i prirodnih bisera, pokazalo se i u ovom videu objavljenom na Youtubeu.  

Zašto mnogi obožavatelji iz cijelog svijeta dolaze u Dalmaciju na "Ultra Europe festival" i u čemu sve mogu uživati, sumirano je u videouratku koji zaista oduzima dah. Sve su to hrvatski biseri i hrvatske ljepote, a ovaj "Ultrin" video u kojem je prikazan presjek ljeta iza nas, rijetko koga može ostaviti ravnodušnim. Pogledajte kako nas vide i u čemu uživaju mnogi domaći i strani turisti na hrvatskoj obali. 

 

>>Više od 50.000 ljubitelja elektronske glazbe uživalo na prvoj večeri Ultra Europe festivala

Komentara 3

Avatar black_cat
black_cat
14:20 26.01.2016.

divno je kada možeš potegnuti npr. iz Brazila, Kanade, Australije i doći na festival koji se održava u Europi, točnije u Splitu...divno je tako doći u neku zemlju, zezati se, dokoličariti na plaži, tulumariti i usput imati dovoljno novca da tvoj novčanik sve to podnese...divna smo zemlja, ima se što vidjeti, mora, sunca i ljepota na pretek...i drago mi je da jedan ovakav filmić napravi puno više za promociju naše zemlje nego cjelokupni trud i ulaganje HTZ..Budimo samo pametni i dovedimo još pokoji festival svjetskog kalibra u domovinu jer mladi su željni dobrog provoda i standard im je takav da ih sutra neće boliti glava koliko su potrošili..ne treba biti gramziv i dizati cijene , treba imati za cilj da Ultra i ostali festivali i dalje budu i ostanu u Hrvatskoj

ET
etheReal
04:00 27.01.2016.

Jos da primate evre, bilo bi dobro. Dolazim zimus kao clan jedne EU drzave u drugu EU drzavu (cro) i iznenadio se kad mi nigdje nisu evre htjeli primiti. Sramota.

VC
von_canada
15:16 26.01.2016.

To nesto kao EXIT ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije