Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Božićna priča obitelji Salaj

obitelj Salaj
Foto: PR FOTO
1/6
PR
Autor
PR članak
30.11.2016.
u 08:15

Ovogodišnja 15-ta po redu Božićna priča obitelji Salaj kreće 2. prosinca 2016. i traje do 15. siječnja 2017. Ove godine imanje će biti okićeno s gotovo dva milijuna lampica, a očekuje vas bogat program i gastronomska ponuda.Radno vrijeme je svakodnevno od 16,00 do 21,00 sat.

Imanje Obitelji Salaj nudi Vam kulturne i zabavne događaje prema vašim osobnim željama, a šetnja po stazicama, pored potoka, jezera, šume i njegovanih travnjaka pruža Vam uživanje u istinskoj Božićnoj bajci.

S obzirom na popularnost ove manifestacije ove godine se „očekuje se preko“ 100.000 posjetitelja.

Osim razgledavanja imanja posjetitelje na imanju očekuju vatrometi, izložba likova iz crtića, božićni sajam kao i štandovi s ugostiteljskom ponudom.

Do Grabovnice se iz Zagreba vozi oko sat vremena autocestom prema Slavonskom Brodu, s autoceste je potrebno sići na izlazu Ivanić Grad te nastaviti prema Čazmi (cca 15 km).U Čazmi na svakom raskršću stoji oznaka BOŽIĆNA PRIČA OBITELJ SALAJ.

Imanje obitelji Salaj nalazi se pri kraju Grabovnice, a besplatni parking nalazi se neposredno pred ulazom, kao i 200-tinjak metara dalje, gdje je napravljen novi parking.

Prijevoz do Božićne bajke organizirat će i HŽ Putnički prijevoz. U okićenom vlaku Tin-express bit će organiziran prigodni program za djecu, u kojemu će sudjelovati sveti Nikola, Djed Božićnjak i snjegović. Vlak polazi sa zagrebačkog Glavnog kolodvora i vozi do Ivanić Grada, dok od Ivanić Grada do obiteljskog imanja Salaj u Grabovnici pokraj Čazme voze autobusi.

Vlak će voziti petkom i subotom u razdoblju od 2. prosinca 2016. do 15. siječnja 2017. Cijena prijevozne karte za djecu iznosi 80 kuna (u cijenu je uračunat i mali dar), a za odrasle 85 kuna. U cijenu su uračunati prijevoz vlakom i autobusom te ulaznica za 'Božićnu priču'. Prijevozne karte mogu se kupiti na blagajnama Glavnog kolodvora u Zagrebu.

Vrijeme polazaka vlakova:

Polazak iz Zagreba za Ivanić Grad (petkom): 16:15

Polazak iz Zagreba za Ivanić Grad (subotom): 15:00

Više informacija pronađite ovdje.

Želite prijaviti greške?