Naslovnica

Puni krugovi Jože Manolića i Zdravka Tomca

“Drago mi je da sam kod pobjednika jer partija je moja prva ljubav”, pohvalio se Joža
06. prosinca 2011. u 12:00 1 komentara 4 prikaza
milanović (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Josip Manolić, najbliži suradnik Franje Tuđmana u vrijeme osnivanja HDZ-a, nije izborne rezultate dočekao uz stranku koja se deklarativno vraća korijenima. Štoviše, uz drugog osnivača HDZ-a, Stjepana Mesića zabavljao se u stožeru Kukuriku koalicije. “Drago mi je da sam kod pobjednika jer partija je moja prva ljubav”, pohvalio se Joža koji je tako zaključio puni politički krug. A u stožeru HDZ viđen je Zdravko Tomac, najbliži suradnik Ivice Račana, osnivača SDP-a. Njemu je drago biti uz gubitnike.

Damir Bajs izgubljen u Bjelovaru
Damir Bajs neće dan izbora pamtiti po dobru. Ne samo da je ostao bez mandata već je, poput dokonog turista, uspio više puta zalutati u potrazi za biračkim mjestom. Odiseju je započeo na starom biralištu zaboravivši da se u međuvremenu preselio. Našavši svoje novo biračko mjesto, otkrio je da nema osobnu iskaznicu pa se vratio kući, a potom je u pravoj zgradi ušao u pogrešnu prostoriju. Za kraj je zamalo listić ubacio u krivu kutiju.

Zastupnik koji će u Sabor 
dolaziti ferrarijem
Željko Kerum, splitski gradonačelnik, na dan izbora stavio je kravatu na konja objasnivši kako konja obožava jer je simbol pobjede. A u njegovu slučaju i simbol ferrarija, auta koji obožava. Milanka Opačić narasla 12 cm 
u jednoj večeri
Milanka Opačić, potpredsjednica SDP-a, nije krila oduševljenje pobjedom Kukuriku koalicije i jasno se vidjelo da bi nakon objave izbornih rezultata najradije poletjela od sreće. Kako bi svima dala do znanja koliko je “haj“, po izbornom stožeru SDP-a prešetavala se u jarko crvenoj haljini i štiklama s potpeticama visokim 12 centimetara. Tako nije narasla samo u svojim očima već i u očima svih koji su je te večeri susreli. Naglo narasla Milanka Opačić stvorila je svojim petama nevolju novinarki HTV-a Tatjani Munižabi, koja je političarki dosezala jedva do ramena jer joj na Prisavlju urednik nije dao štule.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas