Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.11.2010. u 12:00

Husnija Turić, 57-godišnji bauštelac iz BiH, odlukom sutkinje u Starom Gradu na Hvaru protjeran je iz Hrvatske po kratkom postupku jer je na otoku boravio i radio bez radne dozvole.

Gdje će vam duša
Za taj veliki uspjeh pravosudnog sustava najzaslužniji je sam Husnija koji je, pomalo neoprezno, krenuo spašavati susjeda vidjevši da se pokušava objesiti. Mladić je preživio neuspješno vješanje, ali Husnija nije “preživio” policijsko legitimiranje. Trebao je znati da za spašavanje života ovdje treba radna dozvola.

Povijesna distanca: Jakiću nije smetao “crni fond” dok je primao keš

Tomislav Jakić, bivši Mesićev savjetnik, svjedoči u Nacionalu da je osobno vidio da HDZ ima crni fond kada je u 90-ima od tajnika stranke dobio honorar od tisuću maraka u kešu. Tada mu to nije smetalo.

Strah od ćirilice: Umjesto fizijatra, branitelju invalidu poslali policiju
Stjepan Živković, hrvatski policajac, branitelj i ratni vojni invalid, stradao je u prometnoj nesreći, ali je uzalud tražio da mu se o državnom trošku odobri rehabilitacija u Bizovačkim toplicama ili pošalje fizijatar. Umjesto fizijatra, piše Glas Slavonije, u kuću mu je došla policija s kaznenom prijavom koju je podnio HZZO jer je zahtjev napisao ćiriličnim pismom i na srpskom jeziku, što su u Zavodu shvatili kao – prijetnju.

Galantni gradonačelnik: Čehok počastio savjetnice bogatim otpremninama
Ivan Čehok, varaždinski gradonačelnik, vrlo je galantan, ali s tuđim novcem. Prema pisanju Jutarnjeg, gradonačelniku Čehoku silno su nedostajale dvije savjetnice u gradskoj upravi, a župan Predrag Štromar dvije je savjetnice proglasio viškom. Župan je gradonačelniku poslao dopis da ih Grad preuzme ako ima potrebe, ali nije dobio odgovor.

Stoga su savjetnice dobile otkaz u županiji uz otpremnine od dvjesto tisuća kuna svakoj. Potom su se s radnim knjižicama prošetale od zgrade županije do gradske uprave, gdje ih je Čehok ekspresno zaposlio. Ako ikada postane župan, neka ih svakako povede sa sobom. Uz otpremninu.

Komentara 18

OB
-obrisani-
22:36 10.11.2010.

. U 20 godina samostalnosti je u Hrvatskoj pokradeno sve što se moglo pokrast Pljačkalo se i mrcvarilo ljude na tisuću načina, a gdje je tu bio ZAKON, na kojeg se pozivate kod ovakvih bagatel-slučajeva?

AU
autoritet
22:36 10.11.2010.

Glup naslov, ak nema dozvolu - što? treba otvorit granice

OB
-obrisani-
14:13 10.11.2010.

Ovaj mi je branitelj sumnjiv - treba provjeriti u registru - možda ima i aboliranih unutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?