Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.09.2013. u 12:00

– Nekad sam igrao briškulu, ali i to sam zaboravio – pohvalio se premijer uvjeren da je to neko bezvrijedno znanje.

Zoran Milanović, hrvatski premijer, u uobičajenoj poslanici na početku sjednice svoga kabineta imao je potrebu reći da „ne zna kartati“. – Nekad sam igrao briškulu, ali i to sam zaboravio – pohvalio se premijer uvjeren da je to neko bezvrijedno znanje. No da je više vremena proveo kartajući, možda bi usvojio neke vještine poput procjene vrijednosti karata u vlastitim rukama, karata u rukama protivnika i blefiranja. Umjesto toga, prisiljeni smo gledati partiju političkog pokera u kojoj naše uloge podiže propali igrač briškule.

Na dvoru istarskog župana zaposleno 18 osoba

Predrag Štromar, župan Varaždinske županije, najbolje je plaćen hrvatski župan, pokazalo je istraživanje Globusa. Štromar zarađuje 18.323 kune, ima pravo na dva službena automobila, a od pogodnosti koristi i županijski apartman u Selcu. Najrastrošniji je pak istarski župan Valter Flego iako je njegova plaća manja, „svega“ 16.928 kuna. Flego naime ima kabinet u kojem je zaposleno 18 osoba među kojima su i osobni vozač te domaćica koja priprema napitke i poslužuje župana i njegove goste u uredu. Župan troši i 39.000 kuna mjesečno na reprezentaciju, odnosno ručkove i večere pa proizlazi da domaćica nema previše posla. Za razliku od vozača.

Samozatajni 
Bernardić opleo po politici SDP-a

Davor Bernardić, aktualni šef zagrebačkog SDP-a, izjavio je da o stanju u stranci treba „što manje razgovarati preko medija“ i u to ime dao Globusu intervju na 6 stranica kritizirajući politiku stranke. Može on i više.

Vozač busa sa dva mobitela uvrijeđen najavom otkaza

Branko Gujinović, vozač autobusa iz Makarske, postao je svjetska atrakcija nakon što je i Daily Mail objavio fotografiju na kojoj autocestom autobus pun putnika vozi laktovima jer su mu ruke zauzete dvama mobitelima, što je snimio jedan od zgroženih putnika. Nakon što mu je gazda najavio otkaz, vozač se izjadao u Makarskoj kronici da je – povrijeđen reakcijom gazde. Nije točno, tvrdi Gujinović, da je vozio 130 kilometara na sat, nego je vozio „samo“ 95 kilometara na sat. Prava sitnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?